sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Encara que el cadenat de seguretat, però, quatre errors importants s'han de saber

Encara que el cadenat de seguretat, però, quatre errors importants s'han de saber

Sep 05, 2017

Encara que el Cadenat de seguretat, però quatre errors importants han de saber
Cadenat de seguretat per facilitar la intel·ligència
El desenvolupament de la ciència i la tecnologia és la comoditat de la vida, els productes domèstics intel·ligents són un exemple típic, com un dels seus components importants, i ara el desenvolupament de la tecnologia Safety Padlock també està canviant, cada vegada més usuaris reconeixen i busquen. Per tal de poder oferir-vos en una sèrie de productes amb la vostra millor opció per a vosaltres, avui Xiaobian us ofereixi alguns consells sobre alguns errors comuns, amb l'esperança de donar-vos una mica d'ajuda.
Errors comuns 1:
Iris, el reconeixement de la cara, com més remots el telèfon sigui més segur
Les empremtes dactilars, les contrasenyes, les targetes de proximitat són la forma actual de desbloquejar l'obertura, l'iris, el reconeixement facial, la telefonia mòbil remota, l'aplicació i altres tecnologies encara són perfectes, la nova tecnologia no és estable abans que, fins a cert punt, deixi que hi hagi gent. màquina, el que resulta en riscos de seguretat inconmensurables, aquells que no tenen una "alta tecnologia" madura en aplicacions pràctiques, podeu trobar que són rutines.
Errors comuns 2:
Seguiu cegament
Amb la xarxa cada vegada més desenvolupada, l'accés als canals d'informació està més diversificat, però el Cadenat de seguretat com a productes pràctics per a la llar, abans de comprar o necessita fer més tasques, d'acord amb la seva situació real, decideixi comprar l'estil i la funció. Per exemple, un cadenat de seguretat coreà amb un foc coreà, però en ús real, però va trobar que les portes de Corea del Sud són generalment relativament primes, lleugeres i la majoria de la família xinesa són portes més gruixudes i pesades, Corea del Sud instal·lada a la Xina. És molt difícil , i el bloqueig de la porta no es pot utilitzar a les famílies xineses, també es pot reduir la vida.
Error comú 3:
No hi ha un cadenat de seguretat de bloqueig mecànic més segur
No importa el bloqueig, la primera prioritat és protegir la seguretat, el Cadenat de seguretat no es pot desviar d'aquesta carretera. Recentment, Xiaobian va trobar alguns fabricants que intentaven abandonar el tradicional cilindre de bloqueig mecànic, canviar a interruptor automàtic. Aquest enfocament no val la pena promocionar. Mai no podem predir quan el Cadenat de seguretat serà quan hi hagi alguns problemes menors, el cilindre de bloqueig mecànic és una emergència per a una protecció d'emergència.
Errors comuns 4:
Els cadenats de seguretat són d'alt luxe
Al mercat hi ha uns alts preus dels productes de seguretat de cadenat, juntament amb la comprensió del consumidor del mercat de seguretat del cadenat, no és suficient, el que resulta en molts consumidors encara creuen que el Cadenat de seguretat és un consumidor de gamma alta. Amb el desenvolupament del mercat domèstic intel·ligent d'aquests anys, el Cadenat de seguretat ja no és gran en el luxe, molts productes barats s'han acostat tranquil·lament a les nostres vides, podem comprar a través de l'ús de materials, estabilitat, seguretat, etc. Considereu, per evitar-ho preu d'alta cadenats de seguretat, seleccioneu una opció adequada per al vostre Cadenat de seguretat.
A finals d'octubre, "la seguretat de la Xina vinculada a la indústria del pany i el fòrum de desenvolupament de doble impuls d'Internet" celebrada a Xangai, les dades de la reunió mostren que: Actualment, el valor de producció total de la indústria de la palesa va assolir els 60 mil milions de iuans, la indústria de la pany de la porta de sortida 6 milions de iuans. Els panys mecànics tradicionals encara ocupen la major part del mercat, el Cadenat de seguretat encara no ha entrat a la majoria de la família.
En l'actualitat, la demanda del mercat de seguretat del cadenat es troba principalment a les oficines financeres, militars i policials, oficines comercials, residencials de gamma alta, nous béns immobles, etc., per als consumidors habituals, la seva consciència del Cadenat de seguretat no és alta, encara està en la fase d'adaptació.
El cadenat de seguretat de la Xina en la quota del mercat de bloqueig civil de només el 2%, mentre que a Europa i els Estats Units, el Cadenat de seguretat representava el 50% de les panys civils, Japó i Corea del Sud, ha representat més del 70% de la quota de mercat de bloqueig civil La relació amb el cadenat és tan alt com el 90%.
De fet, en comparació amb els panys mecànics tradicionals, els avantatges de Safety Padlock són obvis. No només és alt, sinó també en l'ús bastant convenient, al mateix temps, el factor de seguretat també millora considerablement.
La majoria dels fabricants nacionals tenen una empremta digital, una contrasenya, una clau de control remot, un telèfon mòbil i un altre mode obert ...
Amb el punt de gas a terra, els amics que l'envolten llueixen casetes noves a tot arreu, xerrant sobre el problema de bloqueig, tots vam acordar triar el cadenat de seguretat. La seva raó és una de moda, la segona és segura, la tercera és convenient, quatre bells aspectes han de forçar la xarxa, no creiem que la tecnologia dels lladres pugui posar-se al dia amb l'equip de seguretat de cadenat de seguretat.
I els electrodomèstics habituals, el desenvolupament del clímax de cadenat segur no arribarà molt lluny. Per exemple, seguim utilitzant TV en blanc i negre, apareix TV a color. Però al poble només es poden permetre "milions de llars" ah. Però l'atractiu del producte no pot frenar l'alça del preu. Així doncs, el desenvolupament del Cadenat de seguretat no serà empresonat