sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Desenvolupament de l'etiqueta d'advertència de seguretat

Desenvolupament de l'etiqueta d'advertència de seguretat

Jun 09, 2017

Desenvolupament de l'etiqueta d'advertència de seguretat
Les perspectives de desenvolupament de l'etiqueta d'advertència de seguretat, el mètode d'enquadrament en comparació amb el mètode tradicional de perforació mecànica, amb un curt cicle de producció, modifiquen la mida dels avantatges de forma còmoda i ràpida. El mètode de punxonat mecànic ha de tenir equips de perforació d'alta precisió i equips de processament de motlles, el cicle de desenvolupament de 2 a 3 mesos. A causa de la particularitat del mètode d'enquadernació, la complexitat de les parts no té res a veure amb el grau de facilitat de processament, i el mètode de punxonat mecànic per tractar parts complexes per viure augmentarà la dificultat de fabricació, i fins i tot alguns no poden ser Processat El mètode d'aiguafort només necessita dissenyar la pel·lícula, el nou desenvolupament costa menys. El mètode d'encoratjament per a la fabricació de peces metàl·liques sense rebaves, no canvia les propietats magnètiques dels materials, els productes processats després del cabell suau no són el menor canvi. Mètode d'enquadrament per a grans quantitats, gran varietat, superfície plana gran del processament de materials metàl·lics prims i productes metàl·lics sobre la decoració superficial, però també s'aplica a peces soltes de petita prova per lots. S'utilitza en tot tipus de marcs de plom de circuits integrats i matriu de fluorescents, quadrícula, microcàrrega, cobertura de circuit integrat, muntatge de superfície, placa de circuit de pasta de soldadura i altres productes.
Coneixeu el mètode de producció de l'etiqueta d'advertència de seguretat? Etiqueta d'advertència de seguretat a les nostres vides ens pot ajudar en molts llocs, però gairebé ningú no pot pensar-hi algunes persones com fer que el mètode, l'etiqueta d'advertència de seguretat d'avui de la fàbrica, digui com és el mètode de producció, tots ens podrem entendre. sobre això:
1. Disseny del producte: segons els dibuixos, imatges o mostres per dissenyar la mida del producte, els efectes de gruix, estructura, angle i font de la font.
2. Formació del motlle: després de completar el dibuix a través del programari tridimensional professional per convertir l'arxiu, comença el gravat del motlle → el polit del motlle → el muntatge del motlle → el mode de prova → completat.
3. Processament d'injecció: el motlle instal·lat a la màquina d'emmotllament per injecció per depurar, prestar atenció a l'efecte de la superfície, assegurar-se que l'etiqueta d'advertència de seguretat d'injecció després de passar al processament per lots.
4. Tractament superficial: el producte queda en blanc després de formar-se en el color de la superfície per afegir, d'acord amb l'efecte prefabricat per seleccionar el procés requerit. Com ara: galvanització, polvorització, estampat, escultura i altres tractaments superficials, aquí no és un exemple, per a un procés de producció més detallat, moveu els materials de referència del procés de producció de l'etiqueta d'advertència de seguretat d'injecció.
5. Embalatge: després de completar tots els processos després de completar la necessitat d'etiquetatge d'etiquetes de seguretat per enganxar el adhesiu de doble cara, els adhesius són fàcils d'instal·lar després d'usar-los (seleccioneu el peu fixat, la sivella, el forat del cargol excepte els productes instal·lats). Enganxeu el producte acabat després de la prova per evitar que els productes defectuosos arribin als productes qualificats, on hem finalitzat el producte acabat per completar-lo en l'enllaç d'embalatge. Després de passar la inspecció d'un en un envàs, empaquetat de cartró petit quantitatiu, i després un petit embalatge de paper.
Feu clic a l'aplicació 点击 下载