sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
6 elements clau per a un programa d'etiquetatge de bloqueig amb èxit

6 elements clau per a un programa d'etiquetatge de bloqueig amb èxit

Nov 04, 2017

6 Elements clau per obtenir un programa d'etiquetatge de bloqueig amb èxit

1. Desenvolupeu i documenteu un programa o política d'etiquetatge de bloqueig

El primer pas per a l'èxit d'etiquetatge de bloqueig és desenvolupar i documentar la política / programa de control d'energia dels equips. Un document de bloqueig escrit estableix i explica els elements del vostre programa.

És important tenir en compte no només les directrius de OSHA, sinó també els requisits personalitzats per als seus empleats per garantir que puguin entendre i aplicar el programa a la seva jornada laboral.

Un programa no és una solució única; ha de ser revisat anualment per garantir que segueix sent rellevant i efectivament protegeix els empleats. La creació d'un programa de bloqueig hauria de ser un esforç col·laboratiu de tots els nivells de l'organització.

2. Escriure procediments d'etiquetatge de bloqueig específic de la màquina / tasca

Els procediments de bloqueig han de ser documentats de forma formal i identificar fàcilment els equips coberts. Els procediments haurien de detallar els passos específics necessaris per tancar, aïllar, bloquejar i assegurar equips per controlar l'energia perillosa, així com els passos per a la col·locació, eliminació i transferència de dispositius de bloqueig / etiquetatge.

Més enllà del compliment, recomanem crear procediments de millors pràctiques que incloguin fotos específiques de màquines que identifiquin punts d'aïllament energètic. Aquests s'han de publicar en el punt d'ús per proporcionar als empleats instruccions clares i visuals intuïtives.

3. Identificar i marcar punts d'aïllament energètic

Localitzeu i identifiqueu tots els punts de control d'energia, incloses les vàlvules, interruptors, interruptors i endolls, amb etiquetes o etiquetes permanentment col·locades i estandarditzades. Tingueu en compte que aquestes etiquetes i etiquetes han de ser coherents amb els procediments específics de l'equip del pas 2.

4. Formació d'etiquetatge de bloqueig i inspecció / auditoria periòdica

Assegureu-vos d'entrenar adequadament als vostres empleats, de comunicar-vos processos i de dur a terme inspeccions periòdiques per assegurar-vos que el vostre programa funcioni correctament. La formació no només ha d'incloure els requisits de OSHA, sinó també els vostres elements específics del programa, com ara els procediments específics de la vostra màquina.

Quan OSHA avalua el compliment i el rendiment de l'etiquetatge de bloqueig d'una empresa, busca la formació dels empleats en les següents categories:

· Empleats autoritzats. Els que realitzen els procediments de bloqueig de maquinària i equips per al manteniment.

· Treballadors afectats. Aquells que no realitzen els requisits de bloqueig, però utilitzen la maquinària que rep el manteniment.

· Altres empleats. Qualsevol empleat que no utilitzi la maquinària, però qui es troba a la zona on un equip està rebent manteniment.

5. Proporcioneu dispositius d'etiquetatge de bloqueig adequats

Hi ha molts productes al mercat dissenyats per ajudar a mantenir els seus empleats segurs i seleccionar la solució més adequada per a la seva aplicació és la clau de l'efectivitat del bloqueig. És important documentar i utilitzar dispositius que millor s'adaptin a cada punt de bloqueig.

6. Sostenibilitat

Feu un acostament de millora contínua al vostre programa de bloqueig. En revisar constantment el vostre programa, esteu creant una cultura de seguretat que abordi de manera proactiva el resum d'etiquetes de bloqueig. Això permet a la seva empresa centrar-se en el manteniment d'un programa de primera classe, en lloc de començar des de zero cada any i reaccionar només quan alguna cosa surt malament.

No estàs segur de mantenir els costos de sostenibilitat? Tingueu en compte els costos de tornar a crear el vostre programa d'etiquetatge de bloqueig cada any: quan pugueu mantenir el vostre programa durant tot l'any per millorar la vostra cultura de seguretat i reduir els diners invertits en inventar la roda. Al mirar el vostre programa des d'aquesta perspectiva, és clar que un programa sostenible us ajuda a seguir un pas endavant, tot estalviant temps i diners.