sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Parlant sobre el disseny i aplicació del bloqueig de la vàlvula

Parlant sobre el disseny i aplicació del bloqueig de la vàlvula

Jun 09, 2017

Parlant del disseny i aplicació del bloqueig de la vàlvula
El tancament de la vàlvula es troba en el sistema fluid, que s'utilitza per controlar la direcció del fluid, la pressió i el dispositiu de flux. El bloqueig de la vàlvula és un dispositiu que permet que flueixi o fessin conductors (líquids, gasos, pols) i controlés el flux. El bloqueig de la vàlvula és la part de control del sistema de subministrament de líquid de canonada, s'utilitza per canviar la secció del canal i la direcció del flux dels mitjans, amb desviació, tall, acceleració, parada, desbordament o pressió de desbordament i altres funcions. El bloqueig de la vàlvula per al control de fluids, des de la vàlvula de retenció del més estalviador fins a un sistema de control automàtic molt complex que s'utilitza en una varietat de panys de vàlvules, la seva varietat i especificacions, es pot utilitzar per controlar l'aigua, vapor, petroli, gas, Una varietat de mitjans corrosius, líquid líquid radioactiu de metalls líquids i altres tipus de flux de fluids, la vàlvula de bloqueig de la pressió de treball pot ser de 0.0013 MPa a 1000 MPa de pressió ultra alta, la temperatura de treball de -269 ℃ ultra baixa temperatura a 1430 ℃ alta Temperatura. Hi ha molts tipus de vàlvules que s'utilitzen en centrals elèctriques, que es poden classificar en diferents categories segons diferents mètodes de classificació. Segons els mitjans de comunicació a través de la vàlvula es pot dividir en vàlvula de ferro colat, vàlvula d'acer fos, vàlvula d'acer forjat, vàlvula d'aliatge, etc .: El control de bloqueig de la vàlvula es pot dividir en una vàlvula, utilitzant una varietat de passar per Dongfang City, com ara manual , Elèctrica, hidràulica, pneumàtica, turbina, electromagnètica, electromagnètica hidràulica, hidràulica de punt, gas i hidràulica, engranatge d'embranzida, engranatge amb engranatge de cèrcol i així successivament.
El bloqueig de la vàlvula és un accessori de canonada. S'utilitza per canviar la secció del canal i la direcció del flux dels mitjans de comunicació per controlar el flux del mitjà de transmissió d'un dispositiu. Concretament, el bloqueig de la vàlvula té el següent ús centralitzat: (1) encén o talla el mitjà al conducte. Com ara la vàlvula de comporta, la vàlvula de globus, la vàlvula de bola, la vàlvula de contacte, la vàlvula de diafragma, la vàlvula de papallona, (2) regular i controlar el flux i la pressió del medi en la canonada. Com l'acelerador, la vàlvula reguladora, la vàlvula de reducció de pressió, la vàlvula de seguretat i així successivament. Actualment, l'autor del més comú, el més utilitzat és d'acord amb la pressió de la vàlvula, la temperatura i les característiques estructurals per classificar el mètode.
A través de la descripció anterior, de manera que la gent entengui el paper del bloqueig de la vàlvula en el treball i l'ús de l'abast, un cop usat malament, comportarà greus conseqüències, posarà en perill la seguretat de la vida i la propietat, de manera que el bloqueig de bloqueig de la vàlvula pot jugar Molt bon paper de seguretat. Quant es pot utilitzar el bloqueig de la vàlvula, d'acord amb el bloqueig de la vàlvula, el model, la mida, les característiques de l'ajust, sempre que es produeixi un lleuger canvi de mida.
1. Objectiu i seguretat del disseny
En la construcció de l'electricitat no hi ha tota violació de l'accident, el fenomen formal a causa de l'existència d'aquest fenomen, juntament amb el baix nivell de qualitat cultural dels empleats, la consciència de seguretat de l'autodisciplina poc profunda, hi ha possibilitats, les greus conseqüències De la violació del fenomen de consciència no és clar, de manera que les conseqüències serioses habituals.
L'autor va dedicar-se a la instal·lació i manteniment de 26 anys, a la feina per intentar executar, reparar i construir personal mal ús causat per l'accident, al país, a les unitats i famílies per aportar grans pèrdues i dolors. Per evitar accidents, l'experiència de producció a llarg termini de l'autor dissenyat per evitar un conjunt de mesures de seguretat operativa per evitar errors. Es tracta d'un bloqueig de bloqueig de la vàlvula que es considera que està dissenyat per evitar la falla d'operació. Aquest tipus de bloqueig de pany de vàlvula pot ser àmpliament utilitzat en petroquímica, química, petroli, gas natural, central elèctrica, energia nuclear, metal·lúrgia i altres camps. Instal·lació i eliminació de simples i convenients, només per fer aparença flexible i generosa, des de qualsevol lloc, ambient, humitat i altres efectes. No afecta el funcionament de cap equip, el cabell de l'aïllament del departament anticorrosiu de qualsevol impacte, d'acord amb la mida de la vàlvula, tanca la mida de l'operació.

(2) la fiabilitat i la integritat del disseny, sense manteniment; (3) es pot utilitzar el disseny i fabricació de la compactesa i la fiabilitat del disseny i la fabricació del bloqueig de la vàlvula, fàcil d'operar les característiques; (4) fàcil de tancar amb l'enllaç de la vàlvula, agradable, fàcil de transportar, lliure de l'ambient, temperatura, lloc, corrosió; (5) baixos costos de fabricació, funcionament flexible, instal·lació, fàcil d'eliminar, fàcil de transportar, d'alta seguretat, durador. Molt utilitzat i així successivament.
2. Efecte d'aplicació pràctica
En els últims anys, la Xina també ha prestat més atenció a la seguretat dels equips de producció, de manera que millora considerablement la seguretat del dispositiu, pot evitar per complet els errors de funcionament causats per l'accident. El disseny del bloqueig de la vàlvula a la posició actual és únic, el bloqueig de bloqueig de la vàlvula s'utilitza principalment per bloquejar la roda de la mà per controlar l'operació del tancament de bloqueig de la vàlvula del vincle amb el cargol del capó, l'enllaç es fa amb Rosca interna Dues rosques, la meitat de la cadena amb el vincle de la cadena, un extrem amb rosca de rosca (fil de rosca interna i rosca de rosca de rosca), l'altre extrem té una rosca externa de la part en viu i aquest paràgraf De la La rosca interna de l'enllaç de la rosca, amb una cadena al voltant de la vàlvula per bloquejar la roda de la mà, la cadena acaba amb la rosca externa en viu amb l'enllaç pin, la roda de mà i el capó són un enllaç vertical, aquest enllaç és tan llarg com el bloqueig de la vàlvula Bloqueig, tret que deixeu anar el mig de la vida o dany o no pugui obrir el bloqueig de la vàlvula. Feu una revisió o obriu, tanqueu el bloqueig de la vàlvula, sempre que desenrosqueu la part central de la pantalla. El bloqueig de bloqueig de la vàlvula s'utilitza principalment en alguns tancats sovint i normalment s'obre el bloqueig de la vàlvula, hi ha algun manteniment dins i fora del bloqueig de la vàlvula, i l'altra necessitat de bloquejar el bloqueig també es pot utilitzar. Un bloqueig també pot bloquejar dues vàlvules bloquejades, de manera que es tracta principalment de protegir-la de l'operació accidental i causar un accident.
A través de la verificació pràctica, efectiva, però també estalvieu molt material. Pany de bloqueig de vàlvules a Bijie Power Plant, Qitaihe Power Plant, Guizhou Liupanshui Power Planta, Jixi Power Planta, Hunan Chuangyuan Power Plant, Jiangxi Nantong Power Planta, Inner Mongolia Zhungeer Power Plant, Shandong Binzhou Power Planta, Henan Shenhuo Alumini Power Plants i així successivament S'ha aplicat, l'efecte és molt bo. Així com en el període de posada en marxa i instal·lació de la central elèctrica s'utilitza àmpliament per evitar l'aparició d'un funcionament equivocat per assegurar el funcionament segur dels equips.