11 · 11 Carnaval de compres

Les compres en línia del doble onze són per a tots els anys el dia 11 de promoció de la xarxa (dia de solter). En aquest dia, molts comerciants en línia seran activitats promocionals a gran escala.

Origen del festival

El doble d'onze carnavals en línia prové del centre comercial en línia xinès en activitats de promoció celebrades l'11 de novembre de 2009, va estar involucrat en el nombre de comerciants i les promocions són limitades, però la facturació molt superior a l'efecte esperat, així l'11 de novembre es va convertir en la Xina Plataforma de xarxa de data fix en activitats de promoció a gran escala. Double Eleven en els últims anys s'ha convertit en un esdeveniment anual a la indústria de comerç electrònic de la Xina i gradualment afecta la indústria de comerç electrònic internacional. La facturació de Double Eleven, 2018, 2 minuts i 5 segons va arribar als 10 milions de iuans. 26 punts, la xifra de vendes de 02 segons va assolir els 50.000 milions de iuans, el doble de Onze dies cat un avanç de 50 mil milions de iuans l'any passat en 40 punts i 12 segons; 1 hora i facturació de 67.200 milions de iuans. La facturació de 1 hora i 01 punts ascendeix a 10 mil milions de dòlars;

Ara, Lockkey vol portar una única doble desena promoció a amics internacionals, per sentir l'electricitat única des del dia de la Xina junts, sentint un ambient càlid de la indústria del comerç electrònic. En la doble desena posició es pot fer una comanda durant el període d'un client, es pot gaudir de preferència, 7 vegades que les grans oportunitats són escasses, esperem que puguis reunir per participar a la festa de Double Onven de la Xina.

11