sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Suport per a etiquetes de seguretat

Suport per a etiquetes de seguretat

Nº de part: SLT01 Etiqueta de suport de bastides a) Fabricada en ABS. b) Proporciona el compliment del sistema, processal i legal per a les bastides dels llocs de treball. c) Proporciona una pista d'inspecció clara donant integritat i control del treball realitzat. d) Les etiquetes es troben disponibles en tres materials d'escriptura duradors, proporcionant informació molt visual i atractiva. e) Cadascuna de les portadores d'una etiqueta i una etiqueta. Les etiquetes es poden personalitzar.

Descripció

Nº de part:   S LT0 1

S etiqueta de suport de cafeteria

a) Fabricat amb ABS.

b) Proporciona un sistema,   compliment processal i legal de les bastides als llocs de treball.

c) Proporciona una pista d'inspecció clara donant integritat i control del treball realitzat.

d) Les etiquetes són disponibles en tres materials durables,   proporcionant informació molt visual i atractiva.

e) Cadascuna de les portadores d'una etiqueta i una etiqueta. Les etiquetes es poden personalitzar.

 

Part núm.

Descripció

SLT01

Mida: 310mm × 92mm, Diàmetre: 60mm

SLT02

Mida: 213mm × 56mm

S LT0 3

Mida: 81 mm × 39 mm

Estudi de cas de l'etiqueta de bloqueig5

Cas 5

Descripció d'accidents: el 2012, Bangkok chemical fibra co., LTD. El contenidor de gas va explotar i es va incendiar al parc industrial de Maapu, província de Rayong, Tailàndia. L’explosió va ser molt potent. Poc després de l'explosió, l'edifici va incendiar i va produir molt de fum. Més de 60 treballadors estaven a la feina en el moment de l'explosió i l'incendi, que va matar 12 persones i va ferir més de 100 persones més.

La causa de l’accident: els treballadors no van seguir els procediments de seguretat quan netejaven la línia de producció de toluè a causa del període d’aturada, cosa que va provocar que el toluè s’incendiés a causa de l’exposició al medi d’escalfament.

Mètode de millora: quan repareu i netegeu la canalització química, proveu de buidar el gas, el líquid i la pressió de la canonada i bloquejar-la. Si l'objecte que es troba dins de la canonada té requisits especials per a les condicions de temperatura, aquest ha de ser explotat per equips professionals quan descarreguen energia residual.


Cas 6

Descripció d’accidents: un treballador de manteniment d’una planta de fabricació neteja i fixa el quadre de comandament de l’armari elèctric. El seu col·lega li diu que s'ha tallat el tauler de control i s'ha retallat el blocatge. El personal de manteniment no es va tornar a revisar per si sol, després va obrir l’armari elèctric i va funcionar directament. No obstant això, el fet que els col·legues no tallessin l'alimentació principal amb seguretat, el personal de manteniment va resultar ferit per una descàrrega elèctrica.

Causa d’accident: els companys del personal de manteniment només van tancar part de l’alimentació del quadre de comandament i van realitzar la retirada de bloqueig, però no van tancar la font d’alimentació principal; El personal de manteniment abans de l’operació no va comprovar personalment si l’alimentació elèctrica està tancada, tampoc no va utilitzar el bolígraf per comprovar si la placa de circuit està en directe i, després, operar directament.

Maneres de millorar: no posar la seva pròpia seguretat totalment confiada en mans d’altres, la divisió del treball entre els companys per comunicar-se amb antelació; Assegureu-vos que l’aïllament energètic i l’etiquetatge de bloqueig es facin estrictament abans de l’operació i assegureu-vos de mesurar si l’equip està en directe amb un bolígraf abans de l’operació.


Hot Tags: Suport per a etiquetes de seguretat

Enviar la consulta