sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Etiqueta d'inspecció de les bastides de seguretat

Etiqueta d'inspecció de les bastides de seguretat

Nº de part: SLT01 Etiqueta de suport de bastides a) Fabricada en ABS. b) Proporciona el compliment del sistema, processal i legal per a les bastides dels llocs de treball. c) Proporciona una pista d'inspecció clara donant integritat i control del treball realitzat. d) Les etiquetes es troben disponibles en tres materials d'escriptura duradors, proporcionant informació molt visual i atractiva. e) Cadascuna de les portadores d'una etiqueta i una etiqueta. Les etiquetes es poden personalitzar.

Descripció

Nº de part:   S LT0 1

S etiqueta de suport de cafeteria

a) Fabricat amb ABS.

b) Proporciona un sistema,   compliment processal i legal de les bastides als llocs de treball.

c) Proporciona una pista d'inspecció clara donant integritat i control del treball realitzat.

d) Les etiquetes són disponibles en tres materials durables,   proporcionant informació molt visual i atractiva.

e) Cadascuna de les portadores d'una etiqueta i una etiqueta. Les etiquetes es poden personalitzar.

 

Part núm.

Descripció

SLT01

Mida: 310mm × 92mm, Diàmetre: 60mm

SLT02

Mida: 213mm × 56mm

S LT0 3

Mida: 81 mm × 39 mm

4

Procediments de gestió de manteniment de retallada i manteniment

Panys i marca

Tots els tallers i departaments de la planta hauran de tenir, com a mínim, un bloqueig i etiqueta especials. El personal de gestió i manteniment ha de disposar de més panys i penjadors que ajudin a bloquejar-se i penjadors. Hi ha més d’un motor per a cada equip. Calen panys i penjadors i calen panys i penjadors per a altres equips relacionats (com ara vàlvules).

Els panys i plaques del departament seran a càrrec del taller, del director del departament o d’una persona especial. Guardeu un fitxer detallat dels registres de bloqueig i etiqueta i ús (els registres d’ús han d’indicar l’ús, el temps i la persona responsable). Si el bloqueig i l'etiqueta es perden o no es poden utilitzar per qualsevol motiu, informeu-lo immediatament al vostre supervisor.

formació

Tots els empleats de la planta han d’estar formats per identificar forces perilloses, tipus de potència, mides, aïllament i mètodes de control. Tots els empleats han de saber que els dispositius de retallat de bloqueig no poden començar. Els nous empleats haurien de formar-se en el procediment de retallada de bloqueig abans d’iniciar la feina. Reconstruir com a mínim una vegada a l'any. La recuperació i la nova formació són necessaris quan els empleats es transfereixen a l'empresa.

Cada empleat realitzarà formació de retallament de bloqueig i conservarà els registres de formació.

La quantitat d’energia que pot persistir després que l’aparell s’aïlli. Com ara l’energia continguda en un ressort, volant, líquid a pressió o gas, condensador o pes.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, la nostra etiqueta d’inspecció de bastides de seguretat realitzada per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs d'etiquetes de inspecció de bastides personalitzades de seguretat fabricades a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Bastida de seguretat inspeccionant fabricants d’etiquetes Xina, proveïdors, fàbrica, a l’engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta