sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Etiqueta de suport de bastides ABS

Etiqueta de suport de bastides ABS

Nº de part: SLT02 Etiqueta de suport de bastides a) Fabricada en ABS. b) Proporciona el compliment del sistema, processal i legal per a les bastides dels llocs de treball. c) Proporciona una pista d'inspecció clara donant integritat i control del treball realitzat. d) Les etiquetes es troben disponibles en tres materials d'escriptura duradors, proporcionant informació molt visual i atractiva. e) Cadascuna de les portadores d'una etiqueta i una etiqueta. Les etiquetes es poden personalitzar.

Descripció

Nº de part:   S LT0 2

S etiqueta de suport de cafeteria

a) Fabricat amb ABS.

b) Proporciona un sistema,   compliment processal i legal de les bastides als llocs de treball.

c) Proporciona una pista d'inspecció clara donant integritat i control del treball realitzat.

d) Les etiquetes són disponibles en tres materials durables,   proporcionant informació molt visual i atractiva.

e) Cadascuna de les portadores d'una etiqueta i una etiqueta. Les etiquetes es poden personalitzar.

 

Part núm.

Descripció

SLT01

Mida: 310mm × 92mm, Diàmetre: 60mm

SLT02

Mida: 213mm × 56mm

S LT0 3

Mida: 81 mm × 39 mm

1

Procediments de gestió de manteniment de retocs i manteniment

procés

1. La persona responsable ha de notificar a l'operador la màquina o el procés de connexió per explicar el motiu de l'etiquetatge del bloqueig.

2. Si la màquina funciona, l'operador hauria d'aturar la màquina a través del pas normal d'aturada.

3. Expliqueu el motiu del bloqueig i l'etiqueta al taller i dispositius relacionats. Apagueu l’alimentador i altres aïllants d’alimentació. Tanqueu totes les vàlvules per evitar la possibilitat d’introduir riscos potencials com vapor, líquids perillosos i gasos comprimits.

4. Bloqueu l’arrencador i altres aïlladors d’alimentació de manera fiable en la posició “apagada” i bloquegeu-lo, reviseu i tanqueu totes les vàlvules.

5. Bloqueig en grup: quan només un dispositiu d’arrencada acciona altres dispositius d’aïllament de la potència, s’hauran de col·locar al dispositiu una o més cadenes (situades a l’operació de control). Cada persona o unitat de manteniment ha d’afegir un dels seus propis panys a les múltiples cadenes. Quan s'hagi de bloquejar més d'un aïllant elèctric, la persona responsable ha d'aplicar panys especials de grup per bloquejar tots els aïlladors elèctrics implicats. Les claus d’aquests panys s’han de posar en una caixa de bloqueig d’un grup i cada membre del grup hauria de posar el seu propi pany al quadre de bloqueig del grup. Si és necessari, es poden utilitzar diverses cadenes.

6. Hangtag: si el dispositiu d’aïllament de potència no es pot bloquejar, el hangtag indica que el dispositiu no es pot obrir. Per tant, l'etiqueta hauria de cridar l'atenció de tothom, especialment aquells que intentin obrir l'aïllament de la potència.

7. Penjar grup: tothom que treballi en un grup ha de penjar el seu propi rètol a l'aïllador elèctric.

8. Nota: només la persona que es retalla el bloqueig té dret a desbloquejar i eliminar una vegada finalitzat el treball.

9. Comproveu per assegurar-vos que ningú no pot obrir el dispositiu des d’un botó d’inici ni del tauler de control.

10. Comproveu i assegureu-vos que s’han prevenit correctament altres procediments o riscos mecànics. La falta de vigilància o la falta de vigilància és la causa subjacent de la lesió i cal posar tota la maquinària en rotació a punt final.

El permís per a l'etiquetatge de bloqueig hauria de publicar-se en un lloc evident al voltant del bolígraf per demostrar que el dispositiu ara es retalla el bloqueig. En aquest punt es poden netejar, reparar, instal·lar i altres treballs.

12. Per a les operacions in situ del personal de subcontractació, els departaments responsables pertinents enviaran personal especial per exercir el treball d’esclavitud domèstica en les condicions de seguretat del projecte d’externalització i compleixen aquestes mesures estrictament.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, la nostra etiqueta de suport de bastides d'objectes fabricada per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat de les etiquetes de bastidors abs personalitzats a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants d'etiquetes de suport de bastides abs Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta