sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Etiquetes de bloqueig de seguretat

Etiquetes de bloqueig de seguretat

Etiqueta d'alerta de seguretat a) Fabricada en material de PVC. b) Es pot escriure mitjançant bolígraf esborrable. c) Utilitzeu amb cadenat per recordar que el dispositiu ha estat bloquejat i que no es pot fer funcionar. Només pot obrir-lo per qui el bloquegi.

Descripció

Nº de part:   LT01

Etiqueta d'alerta de seguretat

a) Fabricat amb material de PVC.

b) Es pot escriure mitjançant bolígraf esborrable .

c) Utilitzeu amb cadenat per recordar que el dispositiu ha estat bloquejat i que no es pot fer funcionar. Només pot obrir-lo per qui el bloquegi.

d) A l’etiqueta,   podeu veure "llenguatge d'alerta sobre seguretat" perill / No operar / Precaució i també "nom / departament / data", en blanc, que heu d'emplenar .

e) Es poden personalitzar altres redaccions i disseny.

 

Part núm.

Descripció

LT01

Mida:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5mm (T)

LT0 2

Mida:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5mm (T)

LT0 3

Mida:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5mm (T)

L’equip està fora de comanda

Al juliol de 2006, Yang Mou, treballador d'alguna empresa de Qingdao, va desmuntar la màquina de modelar per injecció per disparar l'anell de calefacció del cap electrocutat de forma privada, causant la mort d'una persona.

Historial d’accidents:

L'operador de màquines d'emmotllament per injecció Yang quan es va colpejar, colpejar el motlle i, a continuació, trobar un artesà Zhao, jutge zhao és la confitura de la boquilla dels equips, després digueu la boquilla de descàrrega de Yang. Segons la normativa: desmuntar la boquilla ha d’apagar l’alimentació principal i ser operada per un treballador de manteniment professional; En el cas de no ser d'acord amb les previsions d'apagada total, Yang eliminarà l'anell de calefacció, els resultats de les alicates de la canonada van tocar la línia elèctrica de la bobina, Yang va caure a terra, el rescat no vàlid.

Causa de l'accident:

1. El principal motiu de l'accident és que el tecnòleg dirigeix ​​il·legalment l'operador Yang a descarregar la boquilla i no pot supervisar el lloc de l'operació.

2. L’operador d’equips Yang va retirar les parts en viu de l’equip sense falles d’energia, que és la causa directa de l’accident;

Responsabilitat d'accidents:

1. L’accident causat pel comandament il·legal del tecnòleg zhao és la causa principal de l’accident i n’és el principal responsable.

2. Yang va ser el principal responsable de l'accident a causa del seu funcionament il·legal.

3. L'empresa de plàstic d'or en seguretat de seguretat, no va trobar oportú que els treballadors violessin les normes i regulacions, donessin càstigs econòmics administratius.

4. El responsable de l’oficina d’establiment de l’empresa, de la sucursal i dels líders rellevants del departament empresarial assumirà la responsabilitat de la direcció i imposarà sancions administratives i econòmiques.

Avís d'accidents:

1. En qualsevol cas, els operadors treballaran d’acord amb les normes i reglaments i procediments d’operació dels equips, i no podran operar a cegues ni assumir riscos. Qualsevol infracció momentània pot comportar mals resultats.

2. Tots els nivells de personal de les unitats d’experiència de producció haurien de posar la seguretat en primer lloc i assolir realment la seguretat. Si es considera la seguretat amb antelació i es controlen les infraccions en el procés de manteniment, es poden evitar accidents.

Especialment dissenyats segons els vostres requisits especials, les nostres etiquetes de bloqueig de seguretat realitzades per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a les etiquetes de bloqueig de seguretat personalitzades a l’engròs fetes a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de etiquetes de bloqueig de seguretat Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fets a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta