sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig d'etiquetes de Loto

Bloqueig d'etiquetes de Loto

Etiqueta d'alerta de seguretat a) Fabricada en material de PVC. b) Es pot escriure mitjançant bolígraf esborrable. c) Utilitzeu amb cadenat per recordar que el dispositiu ha estat bloquejat i que no es pot fer funcionar. Només pot obrir-lo per qui el bloquegi.

Descripció

Nº de part:   LT01

Etiqueta d'alerta de seguretat

a) Fabricat amb material de PVC.

b) Es pot escriure mitjançant bolígraf esborrable .

c) Utilitzeu amb cadenat per recordar que el dispositiu ha estat bloquejat i que no es pot fer funcionar. Només pot obrir-lo per qui el bloquegi.

d) A l’etiqueta,   podeu veure "llenguatge d'alerta sobre seguretat" perill / No operar / Precaució i també "nom / departament / data", en blanc, que heu d'emplenar .

e) Es poden personalitzar altres redaccions i disseny.

 

Part núm.

Descripció

LT01

Mida:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5mm (T)

LT0 2

Mida:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5mm (T)

LT0 3

Mida:   75 mm (W) × 146 mm (H) × 0,5mm (T)

Entrada no autoritzada a l'equip

Al maig del 2003, els operadors regionals d’adsorció amb una fàbrica en funcionament d’equips de modelat de bufeta, amb la condició de no dir-ho a ningú, des de l’estació de bilis fins a l’escala de plaques d’absorció a la part posterior del lloc de porus intern adequat al funcionament normal dels equips. funcionant amb ofegament al motlle, els supervisors descobreixen l'alarma de fallada de l'equip després de la mort invàlida del rescat.

Causa de l'accident:

1. Sense informar a ningú, el guo difunt va connectar l'estació biliar de la màquina d'adsorció a la part posterior de la màquina d'adsorció i va penetrar a l'equip de funcionament des del porus de l'escala del marc de ferro a la part posterior, cosa que va provocar que el cap fos aixafat per la marxa. motlle i va ser la causa directa de l'accident.

2. Les causes indirectes de l'accident són la deficient consciència de seguretat dels operadors, la feble supervisió i gestió de seguretat en el lloc i el retard en la investigació i el càstig de l'operació il·legal.

Responsabilitat d'accidents:

1. L'accident va ser causat per una violació pròpia de la normativa de Guo, que és víctima de l'accident i el principal responsable de l'accident;

2. La formació del responsable de seguretat no estava vigent i la situació del personal de la instal·lació no es trobava fora de control i va provocar l'accident. Per suprimir el lloc de tractament finalitzat, vegeu el sou mensual;

3. El monitor jia va perdre el control de la supervisió sobre els empleats, cosa que va provocar l'accident, va eliminar i acomiadar la jia i va denegar el sou mensual;

4. Geng, el cap de departament, és el responsable del lideratge principal si no realitza la gestió de seguretat en el lloc. Geng, cap de departament, és destituït i acomiadat.

5. Oficial de seguretat de la sucursal gao mou del departament d’educació en seguretat, la supervisió in situ del personal no està al seu lloc, gao mou retirat del càrrec i acomiadat, veta la tramitació dels salaris mensuals.

6. El ministeri de l’atur es fa càrrec del ministre del wang, el ministre de les empreses públiques és el responsable de la responsabilitat del lideratge, dóna càstigs econòmics administratius.

L’avís d’accident

1. El personal operatiu hauria de treballar d’acord amb les normes i reglaments i procediments d’operació d’equips en qualsevol circumstància i no hauria de tenir cap possibilitat.

2. En aquest cas, la regla de funcionament de la màquina d’adsorció hauria de ser primer d’apagar l’alimentació i la persona responsable hauria de ser responsable del control in situ abans d’entrar al treball intern del dispositiu. Guo no va funcionar d’acord amb les regles, en cas de no tenir energia elèctrica, per avisar a ningú de l’equip, amb la qual cosa es podria produir l’accident.

3. Totes les unitats han d’estudiar i millorar les mesures tècniques per prevenir accidents, millorar la seguretat essencial dels equips alts des dels aspectes dels equips, les instal·lacions, la tecnologia, etc.

Hot Tags: Bloqueig d'etiquetes de Loto

Enviar la consulta