sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Tanqueu les etiquetes de bloqueig de seguretat

Tanqueu les etiquetes de bloqueig de seguretat

Etiqueta d’advertència de seguretat a) Fabricada amb material de PVC. b) Es pot escriure amb un llapis esborrable. c) Utilitzeu-lo amb un cadenat per recordar que el dispositiu ha estat bloquejat i no es pot accionar. Només el pot obrir qui el bloquegi.

Descripció

Núm. De peça:LT01

Etiqueta d'advertència de seguretat

a) Fet de material de PVC.

b) Es pot escriure amb un llapis esborrable.

c) Utilitzeu-lo amb un cadenat per recordar que el dispositiu ha estat bloquejat i no es pot accionar. Només el pot obrir qui el bloquegi.

d) A l’etiqueta,podeu veure "perill / No funcionar / Precaució de l'idioma d'advertència de seguretat i també" nom / departament / data" etc en blanc per omplir.

e) Es pot personalitzar una altra redacció i disseny.

Núm. De peça

Descripció

LT01

Mida:75 mm(W)× 146 mm(H)× 0,5 mm(T)

LT02

Mida:75 mm(W)× 146 mm(H)× 0,5 mm(T)

LT03

Mida:75 mm(W)× 146 mm(H)× 0,5 mm(T)


Dissenyats especialment d'acord amb els vostres requisits especials, les nostres etiquetes de bloqueig de seguretat tancades per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a la venda a l'engròs d'etiquetes de bloqueig de seguretat tancades a l'engròs fabricades a la Xina a un preu econòmic amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: tancar la sessió etiquetes de bloqueig de seguretat, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzats, a l'engròs, preu

Enviar la consulta