sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Caixa de plàstic de bloqueig per a grups penjats a la paret

Caixa de plàstic de bloqueig per a grups penjats a la paret

Nº de part: LK31 Caixa de bloqueig de grup muntada a la paret a) La caixa de tancament de grup muntada a la paret es moldeja per injecció mitjançant polímers Isoplast per obtenir una major durabilitat, té una excel·lent resistència química i calor i és impossible de corroir. b) Els carrils de tancament contenen fins a 8 cadenats i la ranura del davant permet inserir claus quan es tanca la caixa. c) Utilitzeu un bloqueig a cada punt de control d'energia i poseu les tecles a la caixa de bloqueig; a continuació, cada treballador col·loca el seu propi pany a la caixa per impedir-ne l'accés.

Descripció

Nº de part:   LK 31

Caixa de bloqueig de grup muntat a la paret

a) La caixa de bloqueig de grup muntat a la paret es moldeja per injecció amb polímers Isoplast per obtenir una major durabilitat, té una excel·lent resistència química i a la calor i és impossible de corroir.

b) Els carrils de tancament contenen fins a 8 cadenats i la ranura del davant permet inserir claus quan es tanca la caixa .

c) Utilitzeu un bloqueig a cada punt de control d'energia i poseu les tecles a la caixa de bloqueig; a continuació, cada treballador col·loca el seu propi pany a la caixa per impedir-ne l'accés .

d) Cada empleat conserva el control exclusiu, tal i com exigeix OSHA, en col·locar el seu propi pany a la caixa de bloqueig que conté les claus dels panys de treball

e) Mentre no es pugui accedir a la caixa de bloqueig d’un treballador, no es podran accedir a les claus dels panys de treball que hi ha dins .

 

Part núm.

Descripció

LK31

Mida: 180 mm (W) × 98 mm (H) × 120 mm (D)

1

LK31_02

Estudi de cas del blocatge tagout4

Cas 4

Descripció d'accidents: s'ha de reparar la cisalla d'un molí rodant. Abans que el reparador arribi, l’operador tanca la font d’energia de l’equip, penja el pany personal i el penjat, i després surt del taller.

Un cop el personal de manteniment va venir al taller sol, va comprovar l’etiquetatge de bloqueig de l’operador, però no van bloquejar els seus panys personals, de manera que van entrar a la màquina per fer-ne el manteniment.

Quan l’operador va tornar, va veure només el seu cadenat i etiqueta i va engegar la màquina, pensant que no hi havia ningú més a prop. Les peces de cizalla que es mouen ràpidament poden causar ferides greus al personal de manteniment i causar la mort al lloc.

Causa de l’accident: no hi va haver cap comunicació prèvia entre l’operador i el personal de manteniment, cap dels quals va fer servir la llista de comprovació del bloqueig; El personal de manteniment va violar greument les normes de funcionament de seguretat, no va bloquejar les seves pròpies panys i etiquetes personals i no va dir a altres que es mantenien a la màquina per al manteniment; L’operador dóna per descomptat que ningú més es troba a prop del dispositiu i l’engega sense revisar la màquina.

Millora: seguir estrictament el procés de bloqueig. Feu servir la llista de comprovació de bloqueig de retocs; Quan diverses persones operen junts el mateix equip, tothom ha de retreure el bloqueig i comunicar els procediments de manteniment i operació amb antelació. Assegureu-vos que no hi ha ningú abans de retirar i engegar el dispositiu.


Hot Tags: Caixa de plàstic de bloqueig per a grups penjats a la paret

Enviar la consulta