sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Caixa de bloqueig de grup muntat a la paret

Caixa de bloqueig de grup muntat a la paret

Nº de part: LK31 Caixa de bloqueig de grup muntada a la paret a) La caixa de tancament de grup muntada a la paret es moldeja per injecció mitjançant polímers Isoplast per obtenir una major durabilitat, té una excel·lent resistència química i calor i és impossible de corroir. b) Els carrils de tancament contenen fins a 8 cadenats i la ranura del davant permet inserir claus quan es tanca la caixa. c) Utilitzeu un bloqueig a cada punt de control d'energia i poseu les tecles a la caixa de bloqueig; a continuació, cada treballador col·loca el seu propi pany a la caixa per impedir-ne l'accés.

Descripció

Nº de part:   LK 31

Caixa de bloqueig de grup muntat a la paret

a) La caixa de bloqueig de grup muntat a la paret es moldeja per injecció amb polímers Isoplast per obtenir una major durabilitat, té una excel·lent resistència química i calor i és impossible de corroir.

b) Els carrils de tancament contenen fins a 8 cadenats i la ranura del davant permet inserir claus quan es tanca la caixa .

c) Utilitzeu un bloqueig a cada punt de control d'energia i poseu les tecles a la caixa de bloqueig; a continuació, cada treballador col·loca el seu propi pany a la caixa per impedir-ne l'accés .

d) Cada empleat conserva el control exclusiu, tal i com exigeix OSHA, en col·locar el seu propi pany a la caixa de bloqueig que conté les claus dels panys de treball

e) Mentre no es pugui accedir a la caixa de bloqueig d’un treballador, no es podran accedir a les claus dels panys de treball que hi ha dins .

 

Part núm.

Descripció

LK31

Mida: 180 mm (W) × 98 mm (H) × 120 mm (D)


LK31_02

Pràctica de depuració i funcionament del programa de retallació de bloqueig elèctric3

Detalls de l’aïllament i l’operació d’aïllament d’equips elèctrics durant la posada en marxa marina

1. Quan apareixen equips elèctrics i altres professionals del mateix equipament de depuració d’equips elèctrics, si es depura equipament elèctric, per necessitat de depuració, aparells aïllats, però desbloqueig de depuració, si hi ha altres professionals que aïllaran de nou l’equip i, a continuació, instal·lar els panys necessiten un cadenat, alhora, un altre professional necessita penjar el pany professional d’aïllament de forma aïllada, en aquest moment no cal obrir l’aïllament elèctric.

2. Quan s’afegeix el nou calaix del controlador d’equips elèctrics i es modifica el nou calaix del controlador d’equips elèctrics, s’ha d’actualitzar el punt d’aïllament del nou equipament. Al mateix temps, l’enginyer de depuració elèctrica de l’equip del projecte compondrà un nou full d’aïllament elèctric, inclòs el número d’etiqueta de l’armari MCC o de canvi del nou punt d’aïllament, el nombre de bits de l’equip i el nom de l’equip.

3. En el procés de depuració d’equips elèctrics, si els investigadors de depuració van comprovar que els equips elèctrics no poden funcionar normalment, si no l’aïllament pot donar lloc a situacions no segures, al mateix temps pot haver d’esperar un període de temps per obtenir recanvis, llavors la depuració elèctrica pertinent, necessita omplir un únic aïllat, el responsable també va demanar que el gestor de la plataforma OIN barra amb la signatura del lideratge i la supervisió de la columna. L’original és exposat per l’enginyer elèctric del grup del projecte, i arribaran els recanvis. Un cop finalitzada la depuració, el personal d’aïllament elèctric alliberarà l’aïllament amb la fulla d’aïllament.

4. Mesures d’aïllament d’enllumenat, endolls i altres caixes de distribució. Durant la fase de posada en marxa dels equips, sempre que almenys 2 equips elèctrics qualificats treballin a la línia en qüestió, s’encarregaran de l’enllumenat o de la caixa de distribució de sortida sense necessitat de fulls d’aïllament elèctric. Tenint en compte que hi pot haver accés a altres equips elèctrics de llarga durada a la caixa de distribució de la presa d’il·luminació, o bé l’equip corresponent quedarà aïllat i inhabilitat durant molt de temps, l’interruptor de la caixa de distribució d’endolls d’il·luminació s’introduirà a la base de dades com el punt d’aïllament i es fa servir només quan s’aïlla l’equip nou acabat d’afegir.

5. El sistema de comunicació i control de processos de caixa de distribució d’energia de l’UPS per a cada presa de fusibles fins a tot moment és un punt aïllat, operació separada en SAI abans, durant i després de la depuració de tot el fusió del bucle SiDou es va aixecar i estalviar, de manera que cadascun proporciona un fusible per al personal de depuració, tot el personal necessita depurar abans de retirar el single original aïllat.

6. Per a l’interior del dispositiu únic aïllat original de la plataforma després de la depuració, encara en estat d’aïllament, ha d’estar al registre de registre d’operacions aïllat com a aïllament a llarg termini, facilitar unificar després d’eliminar la segregació, alhora. , per als equips recentment afegits, i perquè no hi hagi cap recanvi per aïllar l'equip durant un període de temps, el seu aïllament també s'ha de registrar al llibre de la pàgina d'aïllament a llarg termini, i l'original quedarà aïllat, però específicament. reservada per a ús posterior.

7. Després de la depuració, tots els documents sense aïllament de contacte de la fitxa d’aïllament original seran transferits al personal de producció com aïllament a llarg termini de l’equip, perquè puguin utilitzar-los en futurs treballs.

8. Com a operador d’aïllament elèctric, el treball bàsic en el treball pràctic és dur a terme l’operació en degradació d’aïllament amb l’original aprovat per l’empresa. Al mateix temps, també cal ser flexible i mantenir el bon progrés del projecte, alhora que es garanteix la seguretat.


Hot Tags: Caixa de bloqueig de grup muntat a la paret

Enviar la consulta