sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueja la caixa d'eines de bloqueig d'etiquetes de bloqueig

Bloqueja la caixa d'eines de bloqueig d'etiquetes de bloqueig

Núm. De peça: Caixa de bloqueig del grup LK 02 P ortable a) Fabricada amb placa d'acer de tractament de plàstic per a polvorització a alta temperatura i mànec de niló d'acer inoxidable. b) Diverses persones poden bloquejar les parts importants alhora, poden acomodar 1 3 cadenats. c) Es pot utilitzar com a mini caixa de bloqueig portàtil, es pot ...

Descripció

Part núm .: LK02

PortableGroup Lock Box

a) Fet amb planxa d’acer de tractament de plàstic per polvorització a alta temperatura i mànec de niló d’acer inoxidable.

b) Diverses persones poden bloquejar les parts importants alhora, poden allotjar 13 cadenats.

c) Es pot utilitzar com a mini caixa de bloqueig portàtil, pot allotjar diversos etiquetatges, hasp, mini bloqueig, etc.

d) El missatge de l’etiqueta en anglès. Es pot personalitzar un altre idioma.

e) Estar equipat amb el pany del supervisor.

Núm. De peça

Descripció

LK02

Mida: 230mm (W) × 155mm (H) × 90mm (D)

41

Dissenyat especialment d'acord amb els vostres requisits especials, la nostra caixa d'eines de bloqueig d'etiquetes de bloqueig fabricada per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina: LOCKEY. Us donem la benvinguda a la venda a l'engròs de la caixa d'eines de caixa d'eines de bloqueig personalitzada fabricada a la Xina a un preu econòmic amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: bloqueig etiqueta caixa d'eines loto, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzats, a l'engròs, preu

Enviar la consulta