sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Grup quadre de tancament patronal

Grup quadre de tancament patronal

Part n º: LK02 grup tancar fora Bo x flascons locaut cadenat són una gran solució per aïllar els punts energètics quan està treballant un equip gran. Utilitzant una caixa de bloqueig de grup permet reduir dràsticament la quantitat de panys en una feina, límit de pes en cada punt d'energia mitjançant l'eliminació d'hasps,...

Descripció

Part n º: LK02

Pany de grupterme Box

Caixa de tancament patronal cadenat d'emmagatzematge són una gran solució per aïllar els punts energètics quan està treballant un equip gran. Utilitzant una caixa de bloqueig de grup permet reduir dràsticament la quantitat de panys en una feina, límit de pes en cada punt d'energia mitjançant l'eliminació d'hasps i proporciona una visió ràpida de que encara està treballant sense anar a cada punt de l'energia.

Nostre quadre de tancament patronal grup està fet d'acer recoberta de pols resistent. Aquest cadenats locaut flascons té un forat de tancament patronal mestre en obrir-lo, el que significa que pot ser només el cadenat Mestre es treu la persona de mestre. Té anglès senyals d'advertència sobre, normalment és "tancar fora per seguretat". Oferim OEM servei, que significa etiqueta disseny pot ser fet especialment de fabricació. Aquest kit de bloqueig de metall portàtil pot acull fins a 13 treballadors, amb una persona mestre responsable. Si voleu més persones de bloquejar aquest quadre, hasps de bloqueig de seguretat també pot ser usada.

Element

Descripció

Mida

LK02

Punt 12 panys amb un cadenat Mestre

L23.3 cm × W19. 5 cm × H9. 5 cm

Dissenyat especialment segons les necessitats especials, el nostre quadre de tancament patronal grup feta per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a quadre de tancament patronal de grup personalitzada a l'engròs fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de caixa de bloqueig de grup Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, flascons cadenat tancament patronal, kit de bloqueig d'acer

Enviar la consulta