sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Estació de gabinet de gestió de tancament de metalls de tota finalitat

Estació de gabinet de gestió de tancament de metalls de tota finalitat

Nº de part: LK03 Management Lockout Station a) Fabricat en placa d’acer de tractament de plàstic per polvorització d’alta temperatura. b) Hi ha dos separadors regulables que poden assignar espais fàcilment. c) L'estació és multifuncional per a tot tipus de tancaments, especialment per a ús del departament. d) Fixar-se amb cargols. e) Es pot personalitzar un quadre sense perspectiva. Nº de referència Descripció LK03 360mm (W) × 450mm (H) × 155mm (D)

Descripció

Nº de part:   LK 03

Estació de bloqueig de gestió

a) Fabricat amb placa d’acer de tractament de plàstic per polvorització d’alta temperatura en superfície.

b) Hi ha dos separadors regulables que poden assignar espais fàcilment.

c) L'estació és multifuncional per a tot tipus de tancaments, especialment per a ús del departament.

d) B e fixat amb cargols.

e) Es pot personalitzar un quadre sense perspectiva.  

 

Part núm.

Descripció

LK03

360mm (W) × 450mm (H) × 155mm (D)

5

El programa LOTO ha d’incloure tots els elements següents:

Identificació de màquines, equips, processos o circuits;

Tipus i mida de la font d’energia (energia de 380V, pressió de gas de 90 PSI);

Llista tots els equips d’aïllament energètic necessaris;

Procediments detallats per aconseguir un estat d’energia zero (tancament de màquines, aïllament d’energia, assegurament i protecció de màquines, equips, processos i circuits per controlar l’energia perillosa; Alliberar energia elèctrica emmagatzemada, energia cinètica o energia potencial);

Completeu els passos detallats del programa de “prova” o “confirmació” per assegurar-vos que la màquina, l’equip, el procés i el circuit es troben en un estat d’energia completament nul;

Procediments detallats per col·locar, treure i transferir equips bloquejats o etiquetats i les responsabilitats del personal adequat.

Inspecció regular

Els procediments de control d’energia són revisats anualment i certificats pel coordinador ambiental i de seguretat i salut.

Els procediments de control d’energia (procediments de control d’energia específics dels equips) s’han de comprovar per a cada màquina o tipus de màquina.

La inspecció inclourà un examen de les tasques de bloqueig de cada persona autoritzada per bloquejar la màquina o el dispositiu.

L’inspector ha d’estar autoritzat a executar el procediment de bloqueig que s’està examinant. Tot i això, l'inspector no pot revisar-la sobre el procediment de bloqueig. No obstant això, és possible que l'inspector no revisi el seu ús del programa de bloqueig.

Totes les desviacions o deficiències detectades s’han d’abordar immediatament.


Hot Tags: fabricants d'estacions d'armaris de cadena de bloqueig metàl·lics, fabricants de la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta