sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Cadenat forrellat etiqueta combinat locaut Station

Cadenat forrellat etiqueta combinat locaut Station

Part n º: LS12 combinat locaut estació un) de plàstic PC d'enginyeria. b) és una peça de disseny, amb una coberta de bloquejar. c) pot acomodar diversos cadenat, forrellat, tagout i mini tancament patronal etc. d) hi ha un forat de cadenat amb pany de combinació per tancant fora per limitar l'accés a l'autoritzat.

Descripció

Part n º: LS12

Cadenat forrellat etiqueta combinat locaut Station

a)      Fets de PC Enginyeria de plàstic.

b)      És una peça de disseny, amb una coberta de bloquejar.

c)      Pot acollir diverses cadenat, forrellat, tagout i tancament patronal mini etc..

d)     Hi ha un forat de cadenat amb pany de combinació per tancant fora per limitar l'accés als treballadors autoritzats.

e)      La mida total: 520mm(W)x631mm(H)x85mm(D)

 

Part n º

Descripció

LS12

Capacitat 40 cadenats, 8 hasps i etiquetes.Especialment dissenyats segons les necessitats especials, nostresestació de tancament patronal combinat feta per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a pany 4 personalitzat a l'engròs cadenat estació fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Nostre etiqueta forrellat cadenat combinats dissenyats segons les necessitats especials, estació de bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. És rebut per a l'engròs personalitzat cadenat forrellat etiqueta combinat estació de tancament patronal fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: cadenat forrellat etiqueta combinat fabricants de l'estació de tancament patronal Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta