sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Estació de sortida de Loto Lock Out

Estació de sortida de Loto Lock Out

Nº de part: Estació de tancament combinat LS14 a) Fabricat en enginyeria de plàstic PC. b) És un disseny d'una sola peça, amb una funda per tancar. c) Pot allotjar diversos cadenats, hasp, etiquetatge i mini bloqueig, etc. d) Hi ha un forat de cadenat de combinació que es pot bloquejar per limitar l’accés autoritzat ...

Descripció

Nº de part: LS14

Etiqueta Lockout Station

a) La carcassa de l’estació està fabricada a partir de PC, el tauler base està fabricat en ABS.

b) Disseny d'una sola peça amb tapa per bloquejar.

c) Conté cadenats, hasps, etiquetes i mini bloqueigs.

d) Un forat de cadenat de combinació que es pot bloquejar per bloquejar l'accés als treballadors autoritzats.

e) Mida total: 520mm (W) x631mm (H) x85mm (D)

Part núm.

Descripció

LS14

Pot acollir diverses etiquetes de bloqueig.

1

Responsabilitats i autoritat


1 cada unitat


Responsable de la gestió i manteniment segons aquest procediment.


Departament de gestió de QHSE


És responsable de proporcionar assessorament, suport i revisió.


Personal responsable de l'àrea d'equips


S'encarrega d'informar el personal del punt d'aïllament d'energia i assegurar-se que el personal es tanca correctament; Encarregat de fer un pla d’aïllament energètic, de tall d’energia i de mantenir la seguretat de tota la zona dels equips; Ompliu el formulari de quarantena d’energia d’acord amb la situació real i recicleu el cartell de pany i penja després de l’operació.


4 Personal


Seguiu els procediments correctes per a Lockout / Tagout, provar i desbloquejar; Tenir dret a sol·licitar inspecció i verificació dels punts d’aïllament i mesures d’aïllament, i afegir les mesures d’aïllament necessàries; Col·loca el pany i l’etiqueta en la posició correcta i desa el pany de seguretat personal.

5 Personal de tutela


Designat i autoritzat pel responsable de l'àrea d'equips; Responsable del seguiment de la implementació del pla d’aïllament energètic; Responsable de controlar la seguretat de la zona durant el procés d’aïllament energètic; El responsable de la inspecció de seguretat del lloc de treball i la zona d’aïllament d’equips després de l’aïllament, informa al responsable de la zona d’equips després d’haver confirmat la seguretat del lloc de treball, supervisar la retirada i recuperació de panys i etiquetes.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, la nostra estació de tancament de bloqueig de loteria realitzada per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs personalitzat a l'estació de bloqueig de loteria personalitzada a la venda a Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Loto lock out tag out fabricants d’estacions Xina, proveïdors, fàbrica, a l’engròs, personalitzats, barats, preu, fets a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta