sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueja l'estació de preus de l'etiqueta

Bloqueja l'estació de preus de l'etiqueta

Part No.: LS51-56 Lockout Station a) Fet de tauler Chevron, PVC i aliatge d'alumini. . b) Contorn d'ombra és convenient per a l'inventari i l'emmagatzematge. c) Les ombres són indicadors d'estat, mostrant clarament quina peça d'equip s'està utilitzant. d) Pot personalitzar disseny i logo etc.

Descripció

Part N 1: LS51-56

Estació de bloqueig

a) Fabricat en placa Chevron, PVC i aliatge d'alumini. .

b) Contorn d'ombra és convenient per a l'inventari i l'emmagatzematge.

c) Les ombres són indicadors d'estat, mostrant clarament quina peça d'equip s'està utilitzant.

d) Pot personalitzar disseny i logo etc.

Part Núm.

Descripció

LS51 (A prop de LS51)

280mm (W) * 400mm (H)

LS52 (A prop de LS52)

360mm (W) * 540mm (H)

LS53 (A prop de LS53)

660mm(W)*520mm(H)

LS54 (A prop de LS54)

800mm(W)*650mm(H)

LS55 (A prop de LS55)

1220mm(W)*800mm(H)

LS56 (A prop de LS56)

1220mm(W)*800mm(H)

LS56-1

Passos per a l'aïllament energètic

Lliurament de treball:

1. Quan l'obra no es completi durant el torn, bloqueig col·lectiu, pany individual i "Perill! No es pot tocar l'etiqueta "Sense operació". El successor primer ha de tancar la caixa de bloqueig col·lectiva amb el seu pany personal abans que el canvi pugui eliminar el seu pany personal.

2. Quan el responsable del funcionament de la unitat subordinada o del responsable del lloc de la unitat constructora es faci càrrec del torn, el responsable de la substitució assumirà la responsabilitat del bloqueig. S'han de comprovar els procediments de bloqueig en curs i tornar a comprovar la llista d'aïllament energètic quan s'hagi acabat el torn.


Altres requisits

1. No bloquegeu el filtre en netejar la pantalla i executeu la targeta d'operació única del procés.

2.1.0MPa i per sota de la rectificació de la calefacció, no es poden bloquejar els elements de treball d'eliminació de fuites, els corresponents procediments d'inspecció i manteniment.

3. Placa cega, brida cega i endoll de filferro s'ha d'utilitzar per bloquejar la guia de drenatge i drenatge del sistema de mitjans perillosos.

4. Per a aquells que afecten la seguretat, el funcionament normal, l'eliminació d'emergències i altres guies de drenatge inadequats, establir un llibre de peu, penjar un signe d'aturada a la vàlvula i afegir segell de plom, i dur a terme la gestió de fuites externes d'acord amb el "Reglament de gestió de segellat estàtic" de la companyia.

Altres requisits

Document format:

1. Llista d'aïllament energètic del sistema de processos. Unitat de custòdia: unitat territorial; Termini d'emmagatzematge: 1 any.

2. Pany de seguretat / bloqueig d'emissió / registre de recepció. Unitat de custòdia: unitat territorial; Termini d'emmagatzematge: 1 any.

3. Pany de seguretat / bloqueig de préstec de llibre major. Unitat de custòdia: Unitat de dependència: Període de custòdia d'1 any.

4. Bloqueig col·lectiu i preparació del rebut de la clau de l'embaràs. Unitat de custòdia: Unitat de dependència: Període de custòdia d'1 any.

5. Llibre major de gestió de la junta cega. Unitat de custòdia: Unitat de dependència: Període de custòdia de 4 anys.

6. Formulari de sol·licitud de bloqueig de plaques cegues. Unitat de custòdia: Unitat de dependència: Període de custòdia d'1 any.

7. Bombeig de plaques cegues i registre de bloqueig. Unitat de custòdia: Unitat de dependència: Període de custòdia d'1 any.

8. Unitat de custòdia del llibre de brida cega: Unitat de dependència: Període de custòdia de 4 anys.

9. Llibre major de bloqueig de filferro. Unitat de custòdia: Unitat de dependència: Període de custòdia de 4 anys.

Especialment dissenyat d'acord amb els seus requisits especials, el nostre bloqueig de l'estació de preus feta per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Se li donem la benvinguda a l'etiqueta de bloqueig personalitzat a l'engròs fora de preu fet a la Xina a preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: tancar l'estació de preus, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzat, a l'engròs, preu

Enviar la consulta