sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Estació de seguretat avançada combinada

Estació de seguretat avançada combinada

Nº de part: Estació de tancament combinat LS13 a) Fabricat en enginyeria de plàstic PC. b) És un disseny d'una sola peça, amb una funda per tancar. c) Pot allotjar diversos cadenats, hasp, retolació i mini bloqueig, etc.

Descripció

Nº de part: LS13

Mini cadenat: cadena de bloqueig

a)       Fabricat en enginyeria plàstica PC.

b) Disseny d'una peça que no cal tenir una tapa per bloquejar-la.

c)       Pot allotjar cadenats, hasps, etiquetes i mini panys, etc.

d)      Hi ha un forat de cadenat de combinació que es pot bloquejar per limitar l'accés als empleats autoritzats.

e)       Mida total: 520mm (W) x631mm (H) x85mm (D)

 

Part núm.

Descripció

LS13

Pot allotjar 40 cadenats i mini resclats.
Solucions de retallada de bloqueig

Requeriments generals

El blocage tagout és una solució sistemàtica que inclou els següents elements per proporcionar una protecció eficaç:

Totes les investigacions energètiques perilloses;

Identificació de dispositius d’aïllament d’energia;

Selecció i adquisició de materials i maquinari de protecció;

Assignació de responsabilitats i responsabilitats;

Determinació de la seqüència d’aturada, incapacitat i arrencada;

Procediments operatius per escrit de la màquina;

Formació del personal;

Auditoria dels elements de solució.

Si es pot bloquejar el dispositiu d’aïllament d’energia, s’hauria de bloquejar-lo a menys que l’usuari pugui demostrar que el règim de fitxa exclusiu proporciona una protecció efectiva al personal. El dispositiu d’aïllament d’energia es pot bloquejar si està dotat d’una sivella o una estructura accessòria que es pot bloquejar o si té un mecanisme de bloqueig integrat. El dispositiu d'aïllament d'energia també es pot bloquejar si no és necessari eliminar-lo, reconstruir-lo o substituir-lo o canviar definitivament la seva capacitat de control d'energia. El dispositiu d’aïllament d’energia també es pot bloquejar si no requereix desmantellar, reconstruir o substituir l’aïllament energètic a temps complet o canviar definitivament la seva capacitat de control d’energia.

Si el dispositiu d’aïllament d’energia no es pot bloquejar i els resultats de l’avaluació del risc demostren que és factible, es pot adoptar l’esquema de llistats.

Si el dispositiu d’aïllament d’energia que es pot bloquejar utilitza un dispositiu d’etiqueta, el dispositiu d’etiqueta s’ha d’adjuntar a la mateixa posició que el dispositiu de bloqueig i l’usuari haurà de certificar que el pla d’etiquetes aconsegueix un nivell efectiu de seguretat.

Per certificar el nivell efectiu de seguretat assolit pel règim de fitxa, l'usuari haurà de certificar el compliment total de totes les disposicions relacionades amb la llista d'aquesta norma. Les mesures addicionals de protecció inclouen, però sense limitar-se, l'eliminació d'elements del circuit aïllat, el bloqueig dels interruptors de control, l'obertura de dispositius de desconnexió addicionals o l'eliminació de la tija de la vàlvula per reduir la probabilitat de guanys d'energia inesperats.


Hot Tags: Estació de seguretat avançada combinada

Enviar la consulta