sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Combinació 20 Lock Lock Locking Station

Combinació 20 Lock Lock Locking Station

Nº de part: Placa de bloqueig de 10 panys LS02 El material d’aquest cadenat mestre recobert és un PC resistent i resistent. Té un disseny d'una sola peça molt convenient per a l'ús departamental. El màxim que pot contenir 20 cadenats de seguretat cadenats, 2 pams hasps bloccall i diverses etiquetes i corbata de cable ...

Descripció

Nº de part:   L S02

10-Lock Station de bloqueig

a) Fabricat amb enginyeria plàstica PC.

b) És un disseny d'una sola peça, amb una funda per tancar. Pot allotjar cadenats, hasp s, etiquetes de bloqueig   etc.

c) Hi ha un forat de cadenat de combinació que es pot bloquejar per limitar l'accés als empleats autoritzats.

 

Part núm.

Descripció

LS01

406 mm (W) × 315 mm (H) × 65 mm (D)

LS0 2

558 mm (W) × 393 mm (H) × 65 mm (D)

LS0 3

558 mm (W) × 393 mm (H) × 65 mm (D)3

Programa de proves de retallada LTTLockout

1. Finalitat: protegir als empleats de patir l’energia emmagatzemada a la màquina.

2. Àmbit d’aplicació: necessita contactar o treballar a prop de la màquina o equip amb energia emmagatzemada.

3. Definició: l’alimentació s’ha de bloquejar abans de la instal·lació / manteniment / ajust / inspecció / neteja de l’equip. Quan l’alimentació no es pot bloquejar, s’ha d’utilitzar el hangtag per indicar que els treballs de manteniment estan en curs.

4. Bloqueig: els empleats afegeixen eines com ara panys a màquines o instruments amb energia, de manera que no es poden activar de forma casual.

5. Llistat: quan la màquina o l'instrument no pot o no és adequat per al mètode de "bloqueig", penja la targeta amb una imatge o marca de text perillosa al costat de la màquina o de l'instrument amb energia per recordar l'empleat del perill rellevant.

6. Equipament suspès: els equips han estat tancats amb finalitats de manteniment, millora i altres finalitats, els quals han de ser bloquejats i llistats.

Concessionaris: un grup d’empleats que es formen adequadament i entenen la correcta implementació dels procediments de LTT.

Empleats afectats: alguns empleats que treballen a prop d’un dispositiu que realitzarà un programa “LTT” poden estar afectats pel dispositiu, però no se’ls reconeix i se’ls permet l’operació del programa “LTT”.

Sense estat d’energia: energia d’estat en què s’ha alliberat tota l’energia emmagatzemada en una màquina, inclosos el bloqueig elèctric, el tancament o la fixació mecànica, etc.


Hot Tags: Combinació 20 Lock Lock Locking Station

Enviar la consulta