sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Estació de tancament de seguretat industrial

Estació de tancament de seguretat industrial

Nº de part: LK04 Management Lockout Station a) Fabricat amb placa d’acer de tractament de plàstics per polvorització d’alta temperatura en superfície. b) Amb 32 posicions de cadenat, cada posició de cadenat pot penjar 2 cadenats o hasps. c) Es pot personalitzar la mida o les especificacions. "Tres passos" per fer el ...

Descripció

Nº de part:   LK04

Estació de bloqueig de gestió

a) Fabricat amb placa d'acer per a tractament de plàstics per polvorització a alta temperatura superficial .

b) Amb 32 posicions de cadenat, cada posició de cadenat pot penjar 2 cadenats o hasps.

c) Es pot personalitzar la mida o les especificacions.

 

Part núm.

Descripció

LK04

450mm (W) × 600mm (H) × 85mm (D)

"Tres passos" per fer l'aïllament de l'energia de manteniment de la planta química: preparació

En els últims anys, convé pensar en alguns accidents com les fuites de productes químics, l’incendi i l’explosió a les empreses químiques durant la revisió o la transformació del projecte. Aquests accidents solen estar relacionats amb la implementació i la gestió inadequades dels programes d’aïllament d’energia a les plantes químiques.

El pla d’aïllament de l’energia química (Pla d’aïllament energètic, EIP) s’acusa de fabricar totes les fonts d’energia perilloses, com ara l’àrea de manteniment per evitar que expliquin maquinària o equips en la producció de construcció, manteniment, manteniment, modificació del projecte que puguin causar lesions personals o malalties professionals durant. el període de transmissió accidental, l’inici o l’alliberació sobtada de fuites d’energia, com per exemple, accidents o explosions. Normalment, les fonts d’energia a les plantes químiques són l’energia elèctrica, l’energia química, l’energia dinàmica, l’energia radiant, l’energia de gas, l’energia tèrmica, l’energia hidràulica, l’energia potencial, etc. Per a cada procés específic de revisió de gasoductes, equips o instruments o treballs de renovació, desenvolupar un pla d’aïllament d’energia raonable i complet, pot controlar eficaçment la possible font d’energia potencial d’alliberament accidental, protegir la seguretat del personal i dels equips de l’empresa.

Feu una bona tasca del pla d’aïllament d’energia, creu l’autor, que ha de partir de tres etapes com ara la preparació, la planificació, la implementació.


La posada en funcionament

En aquesta fase, el personal administratiu de la planta de producció de processos químics elaborarà el pla d’aïllament d’energia segons el contingut i l’abast de manteniment o d’operació del projecte. El personal de l’àrea administrativa ha de superar la formació i l’examen dels procediments de planificació de l’aïllament d’energia i estar familiaritzat amb el flux de processos, els punts d’operació de producció i altres fonts d’energia en els equips de canalització del procés. El personal de la zona per aïllar equips, canonades o instruments per preparar plans de neteja, processament de neteja. D’acord amb les característiques, la temperatura, la pressió i la nocivitat dels materials residuals i productes químics en els equips de procés, el pla de neteja ha de descriure i regular amb detall la transferència, empel·lació i drenatge segur dels materials residuals i el pla de neteja. El pla de neteja ha de ser un procediment detallat de funcionament estàndard, inclosos procediments detallats, requisits de seguretat i mètodes i normes d’inspecció post-neteja per a la neteja d’emplaçaments d’equips de procés i residus de canonades. Si el mitjà de procés dels equips i canonades de procés és químic inflamable, explosiu, tòxic i nociu, els equips i canonades de procés netejats han de mesurar el límit mínim d'explosió i la toxicitat de residus mitjançant el detector LEL (Lower Limited LEL) i el detector POC VOC per assegurar un funcionament segur.

Per descomptat, el pla de neteja final ha de ser completament discutit pels operadors de districte i aprovat pels supervisors de districte abans de la seva aplicació i implementació. L’aplicació d’un pla de neteja adequat és un factor clau per a la neteja eficaç de l’energia residual en els equips de procés i les canonades de la zona d’operació, que pot netejar completament o en la major mesura els materials i productes químics del procés residual i garantir la seguretat. de la zona d’operació de revisió.


Hot Tags: fabricants d’estacions de tancament de seguretat industrial Xina, proveïdors, fàbrica, a l’engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta