sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
64 Estació de bloqueig de gestió de cadenats

64 Estació de bloqueig de gestió de cadenats

Nº de part: LK04 Management Lockout Station a) Fabricat amb placa d’acer de tractament de plàstics per polvorització d’alta temperatura en superfície. b) Amb 32 posicions de cadenat, cada posició de cadenat pot penjar 2 cadenats o hasps. c) Es pot personalitzar la mida o les especificacions. "Tres passos" per fer el ...

Descripció

Nº de part:   LK04

Estació de bloqueig de gestió

a) Fabricat amb placa d'acer per a tractament de plàstics per polvorització a alta temperatura superficial .

b) Amb 32 posicions de cadenat, cada posició de cadenat pot penjar 2 cadenats o hasps.

c) Es pot personalitzar la mida o les especificacions.

 

Part núm.

Descripció

LK04

450mm (W) × 600mm (H) × 85mm (D)

Programa d’aïllament d’energia de plantes químiques 1

El pla d’aïllament de l’energia química (Energy IsolationPlan, EIP) s’acusa de fabricar totes les fonts d’energia perilloses, com ara l’àrea de manteniment per evitar que l’operació de producció, la construcció, el manteniment, el manteniment de maquinària o equip o la transformació del projecte es produeixi durant la que pot causar lesions personals o malalties professionals. la transmissió accidental, l’inici o l’alliberació sobtada d’energia la fuita d’energia, com ara accidents de foc o explosió.

Normalment, les fonts d’energia a les plantes químiques són l’energia elèctrica, l’energia química, l’energia dinàmica, l’energia radiant, l’energia de gas, l’energia tèrmica, l’energia hidràulica, l’energia potencial, etc.

Per a cada procés específic de revisió de gasoductes, equips o instruments o treballs de renovació, desenvolupar un pla d’aïllament d’energia raonable i complet, pot controlar eficaçment la possible font d’energia potencial d’alliberament accidental, protegir la seguretat del personal i dels equips de l’empresa.

Per fer un bon pla d’aïllament energètic, hem de partir de tres etapes: preparació, planificació i implementació.

La posada en funcionament

En aquesta fase, el personal administratiu de la planta de producció de processos químics elaborarà el pla d’aïllament d’energia segons el contingut i l’abast de manteniment o d’operació del projecte. El personal de l’àrea administrativa ha de superar la formació i l’examen dels procediments de planificació de l’aïllament d’energia i estar familiaritzat amb el flux de processos, els punts d’operació de producció i altres fonts d’energia en els equips de canalització del procés.

El personal de la zona per aïllar equips, canonades o instruments per preparar plans de neteja, processament de neteja. D’acord amb les característiques, la temperatura, la pressió i la nocivitat dels materials residuals i productes químics en els equips de procés, el pla de neteja ha de descriure i regular amb detall la transferència, empel·lació i drenatge segur dels materials residuals i el pla de neteja.

El pla de neteja ha de ser un procediment detallat d’operació estàndard, inclosos els procediments específics, els requisits de protecció de seguretat i els mètodes i normes d’inspecció post-neteja quan es netegen els equips del procés de processament i els residus de les canonades en el lloc.

Si el mitjà de procés dels equips i canonades de procés és químic inflamable, explosiu, tòxic i nociu, els equips i canonades de procés netejats han de mesurar el límit mínim d'explosió i la toxicitat de residus mitjançant el detector LEL (Lower Limited LEL) i el detector POC VOC per assegurar un funcionament segur.

Per descomptat, el pla de neteja final ha de ser completament discutit pels operadors de districte i aprovat pels supervisors de districte abans de la seva aplicació i implementació.

La implementació d’un pla de neteja complet i raonable és un factor clau per a la neteja efectiva de l’energia residual en els equips de procés i les canonades de la zona d’operació, que pot netejar a fons o en la major mesura els materials i productes químics del procés residual, i assegurar la seguretat de la zona d’operació de revisió.


Hot Tags: 64 Estació de bloqueig de gestió de cadenats

Enviar la consulta