sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kit de bloqueig de tagout

Kit de bloqueig de tagout

Nº de peça: Kit de bloqueig elèctric LG51 a) Fabricat en teixit de niló resistent a l'aigua. b) Lleuger i fàcil de portar o portar. c) Portar tots els equips de seguretat segurs adequats de mida petita.

Descripció

Kit de bossa de bloqueig per a electricista

Número de peça: LG51

a) Fet de teixit de niló impermeable i resistent.

b) Lleuger i fàcil de transportar.

c) Portar tots els equips de seguretat segurs adequats de mida petita.

Inclou:

1. Bossa de bloqueig (LB51) 1PC;

2. Cadenat de seguretat (P38S) 2PCS;

3. Etiqueta de bloqueig (LT03) 2PCS;

4. Hasp de bloqueig (SH01) 2PCS;

5. Cinta 2PCSCERTIFICAT DE TITULACIÓ

201812271427278040573_03

EXPOSICIÓ

Fabricant professional de l'amplificador Lockout GG; Tagout

Cada any participem en moltes fires, com ara A + A inGermany, Intersec a Dubai, Safety in Action sydney i Suntec Singapore, etc. Benvingut a visitar-nos si també hi sou.


Relativament parlant, la informació negativa dels accidents és més fàcil de recordar i és més probable que afecti les decisions. Per tant, en lloc d'aprendre a tenir èxit en la implementació del projecte LOTO, és millor pensar en com evitar les raons que condueixen al fracàs de la implementació de LOTO i evitar caure en el" trampa de seguretat" ;. Evitant el" trampa de seguretat" requereix prendre decisions operatives clau.
Decisions clau per als projectes LOTO 1


Decisió clau d'acció 1: una persona, un pany - per evitar confusions entre els operadors sobre la responsabilitat personal d'implementar mesures de seguretat


Quan l'energia perillosa de l'equip o màquina està bloquejada, es pot determinar que l'estat insegur de l'objecte és acceptable o de baix risc des de la perspectiva de l'avaluació del risc. Clau o necessitat de tornar a" persona" en la gestió de la seguretat dels factors clau, com a mena de control d’enginyeria que significa mesures administratives LOTO de gestió de seguretat, decideix si realitza la clau de l’èxit o si necessita confiar en les persones, si una empresa estarà activa al començament de la implementació de bloqueig LOTO és igual a tots els requisits necessaris per a LOTO, LOTO quedarà lentament marginat i, si es pot, la naturalesa de la propietat del gran veieu el pany de la porta, sempre que algú estigui tancat, de manera que pot ser un treball auxiliar, per tant, LOTO les mesures de seguretat per dur a terme la responsabilitat individual no es poden reflectir en la producció.


Una vegada, quan vaig anar a una auditoria de fàbrica, vaig trobar un manteniment principal durant la màquina de manteniment que no es va completar el procediment LOTO, ell va ser el cap de suspensió després de realitzar treballs de reparació als seus treballadors auxiliars que van a tancar per bloquejar els treballadors auxiliars i' t saber on és el pany, es penjarà al tauler de control o a l'arca de distribució d'energia, està profundament preocupat. T'ha passat això?


Un altre tema és l’elecció dels panys. Algunes empreses trien una sèrie aleatòria de panys per preparar el LOTO. Potser el pany és el mateix que el pany de la porta o l’armari del bany d’algú GG. No és absolutament factible, però tindrà un gran impacte en l’empresa prestar atenció a l’ambient de producció segura. LOTO és una cosa molt professional. Si esperem que la gent presti prou atenció a la professionalitat de LOTO GG, necessitarem panys professionals per ajudar-vos. Per exemple, els panys recomanats per l'ex president dels Estats Units, Barack Obama, són més professionals de la qualitat del treball de LOTO&# que els mateixos panys.

Dissenyat especialment d'acord amb els vostres requisits especials, el nostre kit de bloqueig d'etiquetatge fabricat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al kit de bloqueig de tagout personalitzat a l'engròs fabricat a la Xina a un preu econòmic amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: kit de bloqueig de tagout, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzat, a l'engròs, preu

Enviar la consulta