sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kit de bloqueig portàtil personal

Kit de bloqueig portàtil personal

Part: LG51 Kit de bloqueig elèctric a) fabricat amb teixit de niló resistent a l'aigua resistent. b) pes lleuger i fàcil de transportar o desgast. c) portant tot l'equip de bloqueig de seguretat adequat amb una mida petita.

Descripció

Part no.: LG51

unFabricat amb teixit de niló resistent a l'aigua resistent.

b) pes lleuger i fàcil de transportar.

cPortant tot l'equip de de bloqueig de seguretat segur correcte amb mida petita.

Incloent:

1. bloqueigBossa(LB51) 1PC

2. cadenat de seguretat (P38S)2PCS

3. bloqueigEtiqueta(LT03)2PCS

4. lockout forrellat (SH01)2PCS

5. cinta 2PCS

Decisions clau per als projectes LOTO 1

Relativament parlant, la informació negativa dels accidents és més fàcil de recordar i més probabilitats d'afectar les decisions. Per tant, en lloc d'aprendre a triomfar en la implantació del projecte LOTO, és millor pensar en com evitar les raons que condueixen a la falla de la implementació de LOTO i evitar caure en la "trampa de seguretat". Evitar la "trampa de seguretat" requereix prendre decisions operatives clau.

Decisió clau d'acció 1: una persona, un bloqueig-per evitar confusions entre els operadors sobre la responsabilitat personal d'implementar les mesures de seguretat

Quan l'energia perillosa de l'equip o la màquina està bloquejada, l'estat insegur de l'objecte pot ser determinat per ser acceptable o de baix risc des de la Perspectiva de l'avaluació del risc. Clau o necessitat de tornar a "persona" en la gestió de la seguretat dels factors clau, com una mena de control d'enginyeria que significa LOTO mesures administratives de gestió de la seguretat, decidir si es realitza la clau de l'èxit o la necessitat de confiar en les persones, si una empresa estarà en el començament de la implementació de LOTO Lock és igual a tots els requisits per LOTO , LOTO lentament sent marginada i com la naturalesa de la propietat de la gran Ye veure la porta de bloqueig, si pot, sempre que algú està bloquejat per la qual cosa pot ser un principiant o un treball auxiliar, per la qual cosa, LOTO les mesures de seguretat per dur a terme la responsabilitat individual no es reflecteix en la producció.


Una vegada que quan vaig anar a una auditoria de fàbrica trobat un manteniment mestre durant la màquina de manteniment no completat procediment LOTO, ell era el cap de suspensió després de treball de reparació es va tornar als seus treballadors auxiliars anar a Lock per a bloqueig de la, i els treballadors auxiliars no saben on és el bloqueig, estarà penjat al tauler de control o l'Arca de distribució de l T'ha passat això?


Un altre tema és l'elecció dels panys. Algunes empreses trien una sèrie aleatòria de panys per preparar el LOTO. Potser el cadenat és el mateix que el bloqueig de la porta o taquilla del bany d'algú. No és absolutament factible, però serà un gran impacte en l'empresa per prestar atenció a l'atmosfera de la producció segura. LOTO és una cosa molt professional. Si esperem que la gent pagui prou atenció a la professionalitat de LOTO, necessitarem panys professionals per ajudar-lo. Per exemple, els panys recomanats per l'ex president dels EUA, Barack Obama, són més professionals sobre la qualitat del treball de LOTO que els mateixos panys.

Especialment dissenyat d'acord a les seves necessitats especials, el nostre Kit de bloqueig portàtil personal realitzat per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina-LOCKEY. Vostè és Benvingut a l'engròs personalitzat personalitzada Kit de bloqueig portàtil fet a la Xina a preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: personal Portable bloqueig Kit fabricants Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzat, barat, preu, Made in China, mostra gratuïta

Enviar la consulta