sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kits de bloqueig de bloqueig al millor preu

Kits de bloqueig de bloqueig al millor preu

No de peça: Kit de bloqueig LG03 Caixa (PLK11) × 1; Lockout Hasp (SH01) × 2; Lockout Hasp (SH02) × 2; Cadenat de seguretat (P38S-RED) × 4; Lockout Hasp (NH01) × 2; Bloqueig de cable (CB01-6) × 1; Bloqueig de vàlvules (AGVL01) × 1; Bloqueig de vàlvules (ABVL01) × 1; Breaker Lockout (CBL11) × 2; Breaker Lockout (CBL12) × 1; Breaker Lockout (TBLO) × 2; ...

Descripció

Núm. De peça: LG03

Kit de bloqueig Box (PLK11) × 1;

Lockout Hasp (SH01) × 2;

Lockout Hasp (SH02) × 2;

Cadenat de seguretat (P38S-RED) × 4;

Lockout Hasp (NH01) × 2;

Bloqueig de cable (CB01-6) × 1;

Bloqueig de vàlvules (AGVL01) × 1;

Bloqueig de vàlvules (ABVL01) × 1;

Breaker Lockout (CBL11) × 2;

Breaker Lockout (CBL12) × 1;

Breaker Lockout (TBLO) × 2;

Etiqueta de bloqueig (LT03) × 12.

5_051

Aïllament energètic: prova de xoc

En condicions de pluja i neu, l'aire i el sòl estan humits i el rendiment d'aïllament disminuirà en conseqüència. La fuga d’equips, la font d’alimentació i el cable d’alimentació causen el perill de descàrregues elèctriques.

Abans de cada transmissió d'alimentació, comproveu acuradament si hi ha aigua a l'equip i si el cable d'alimentació està danyat. La transmissió d'energia està estrictament prohibida abans de netejar l'aigua.

Obriu i tanqueu la caixa elèctrica per mantenir l’estat normalment tancat. Cal prendre mesures impermeables quan calgui, per evitar aigua, humitat, curtcircuit i danys a l’equip.

image

Els equips i eines (elèctrics) s’han de col·locar correctament després de l’ús i col·locar-los allunyats de la pluja i la neu per evitar l’envelliment accelerat de l’aïllament.

imageDissenyats especialment segons els vostres requisits especials, els nostres kits d’etiquetatge de bloqueig al millor preu fabricats per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina: LOCKEY. Us donem la benvinguda a l’engròs de kits d’etiquetatge de bloqueig personalitzats a l’engròs, fabricats a la Xina a un preu econòmic amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: kits de bloqueig de bloqueig millor preu, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzats, a l'engròs, preu

Enviar la consulta