sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kit de descàrrega de bloqueig de Brady Osha

Kit de descàrrega de bloqueig de Brady Osha

Nº de part: LG 41 Kit de tancament elèctric a) Fabricat en teixit resistent a l’aigua impermeable. b) Lleuger i fàcil de portar o de portar. c) Portar tots els equips de seguretat segurs adequats de mida petita.

Descripció

Kit de bloqueig i etiquetatge elèctric

Número de part: LG 41

Kit de bloqueig elèctric

a) Fabricat en teixit resistent a l’aigua impermeable.

b) Lleuger i fàcil de portar o de portar.

c) Portar tots els equips de seguretat segurs adequats de mida petita.

Inclou:

1. Bossa de bloqueig (LB4 1) 1 PC;

2. Cadenat de seguretat (P 38 S-RED) 1 PC;

3. Cadenat de seguretat (PC175-RED) 1 PC;

4. Etiqueta de bloqueig (LT 03) 12 PCS;

5. Breakerlockout (CBL 32) 2 PCS;

6. Breakerlockout (CBL 31) 1 PC;

7. Hasp de bloqueig (SH 01) 1 PC;

LG41

LG41_02Problema de seguretat de l'empresa de cartró

Hem estat destacant que la seguretat és la màxima prioritat en la producció empresarial.

No obstant això, a 1: 10 PM el març 30, un treballador' mà dreta va quedar enganxada accidentalment a una màquina escurabutxaca de caixa de la fàbrica' taller de processament de la carretera de Zhangliang, districte de Qiaocheng, ciutat de Bozhou.

1 Etiqueta de bloqueig

El desbloqueig de bloqueig significa que tothom que entri en qualsevol part d’un tallador de tall, de matriu o de rajola i els seus components primer han de prémer el botó d’aturada d’emergència o el botó d’aturada i connectar la cotització&identificada; bloquejar" bloquejar-lo a la ubicació. No bloquegeu els controls d’arrencada / aturada o d’aturada d’emergència sense bloquejar l’interruptor principal de tota l’accionament.


Es recomana que tothom utilitzi un pany. Això també s'aplica a totes les llambordes, serres de banda, trituradores o qualsevol altre equipament operatiu de l'edifici.

Cada bloqueig ha de ser identificat pel nom de l'empleat' de manera que qualsevol tripulació o personal de manteniment que necessiti operar la màquina pugui saber amb qui contactar per desbloquejar-la. Tingueu en compte que qualsevol persona que no sigui el propietari de la resclosa és il·legal. Si l’operador s’oblida d’eliminar el pany del centre de control de l’equip al final del torn, la direcció de la planta pot posar-se en contacte amb l’empleat i fer que torni a la planta i alliberi correctament la resclosa. Per als visitants, els clients o qualsevol funcionari d’oficina, necessiten panys que s’identifiquin i marquin com a quotes GG; Visitants," Quota GG; Oficinista," o cotització de GG; client."

De la mateixa manera, un cop connectat i fixat el bloqueig al dispositiu, l’individu sempre ha de subjectar la clau de bloqueig fins que es retiri el pany. No hi pot haver excepcions! També és una bona idea tenir una estació de tancament central a prop de cada màquina perquè cadascú pugui accedir fàcilment als seus panys i seguir les regles.

Moltes empreses han escrit i publicat polítiques. Segons la política, els empleats que entren en qualsevol dispositiu sense bloqueig adequat poden ser disciplinats, suspesos o acomiadats. Totes les empreses ben gestionades han de complir aquesta regla.

Dispositiu de transmissió de llum

Pel que fa a creuar dispositius de transmissió en directe i estàtic, és una violació de seguretat caminar o operar en un dispositiu de transmissió a qualsevol lloc de la fàbrica. Això pot causar ferides greus, sobretot ossos trencats, genolls, turmells, braços i mans. El dany resultant pot comportar conseqüències greus i a llarg termini, de vegades fins i tot discapacitats permanents.

Cada planta té un lloc de creuament permès. Normalment, hi ha un tros pla d'acer groc 8 cm d'ample a l'encreuament desitjat. Es recomana fermament que la fàbrica instal·li dues peces planes adequades d’amplada d’espatlla d’acer groc a la unitat de transmissió. Un tros d'acer pla groc significa que un empleat ha de fer una acció equilibrada en creuar la transmissió. Si hi ha dues barres d'acer planes grogues adequades amb una amplada d'ample d'espatlles, serà un encreuament més segur.

Es recomana que cada equip de seguretat de la planta' revisi aquest detall amb l'objectiu de resoldre la situació i millorar-la. A més, és convenient col·locar passamans en llocs importants de la planta per assegurar-se que els empleats puguin creuar la transmissió amb seguretat.

3 Equip operatiu

La zona al voltant de qualsevol equipament d’operació d’una fàbrica hauria de tenir una franja groga al terra que mostrés la zona. Moltes fàbriques utilitzen cortines lleugeres.

També són una bona idea les cadenes de plàstic groc al costat dels punts de perill. Es recomana que l’equip de seguretat de la fàbrica avaluï individualment cada centre de la màquina i col·loqui banderes de seguretat adequades, cortines lleugeres o retoladors específics de la màquina.Hot Tags: Kit de descàrrega de bloqueig de Brady Osha

Enviar la consulta