sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bossa d'eines de bloqueig petit

Bossa d'eines de bloqueig petit

Nº de part: LB 41 Bossa de seguretat portàtil de seguretat a) Fabricada en teixit resistent a l’aigua impermeable. b) Lleuger i fàcil de portar o de portar. c) Podeu personalitzar el rètol a la superfície de la bossa de bloqueig.

Descripció

Nº de part: 0010010 nbsp;LB41

Sportàtil Bossa de bloqueig portàtil

a) 0010010 nbsp;Fabricat en teixit de niló resistent a l’aigua.

b) 0010010 nbsp; Lleuger i fàcil de portar o de portar.

c) 0010010 nbsp; es pot personalitzar el signe a la superfície de la bossa de bloqueig.

0010010 nbsp;

Part núm.

Descripció

LB41

240mm (L) ×160mm (H) ×100mm (W)

HAZOP: anàlisi de perillositat i de funcionament

Divisió de nodes: segons diferents processos, es pot adoptar a Europa la divisió tradicional amb material principal com a nucli o la divisió amb unitat de processos com a nucli que a poc a poc és popular a la Xina en els darrers anys. El node és un tall forçat del flux de procés per a la comoditat de l’anàlisi HAZOP. Tot i que l’anàlisi HAZOP és convenient, no hi ha una visió global de l’anàlisi.


Selecció de desviació: el mètode empíric (és a dir, la preferència per la desviació propera a la conseqüència) es combina amb el mètode tradicional (la preferència per la desviació propera a la causa). Per a processos continus, es van seleccionar 18 desviacions comunes que s’han d’analitzar i 24 desviacions comunes que s’han d’analitzar per a operacions intermitents. Totes les paraules i paràmetres líders es combinen de manera significativa i 124 desviacions que potser caldrà analitzar s’obtenen com a suplements, que no només garanteixen la qualitat de l’anàlisi, sinó també milloren l’eficiència i, alhora, garanteixen la globalitat. nivell de l'analista.


Cerca de causes: resumeix les causes de desviacions comunes. Per tal d’assegurar la qualitat de l’anàlisi, formula 8 principis de cerca de causes. En principi 8, hi ha la garantia de que es trobarà la causa inicial (de vegades anomenada causa immediata), però també hi ha una garantia que en alguns casos especials es permetran esdeveniments intermedis com a causa. els esdeveniments es reflectiran en l'anàlisi.


Cerca de conseqüències: per assegurar la qualitat de l’anàlisi, es formulen 9 principis de cerca de causes. En principi 9, està estipulat que es troben les conseqüències adverses últimes i es pot utilitzar com a conseqüència alguns esdeveniments especials com a conseqüències. A més, en principi 9, s'estipula quan s'analitzen les conseqüències de les mesures de protecció després de la seva activació, com ara l'enlairament i l'accionament de les vàlvules de seguretat.


Mesures de protecció: per tal d’assegurar la qualitat de l’anàlisi, es formulen els principis de cerca de mesures de protecció 3 , s’introdueix el concepte de capa de protecció independent (IPL) i es poden fer servir mesures administratives com a mesures de protecció i l'alarma es pot utilitzar com a mesures de protecció. Eviteu que les mesures de protecció només tinguin en compte el nombre de problemes de qualitat.


Avaluació del risc: el mètode d’anàlisi de la capa de protecció s’utilitza per estimar la freqüència d’accidents en escenaris d’accidents, per tal de proporcionar una referència per a l’equip que decideixi si els riscos són acceptables.


Mesures suggerides: garantir la qualitat de l’anàlisi, formular mesures per a 4 principis, regles efectives Suggeriments i possible suggeriment efectiu, la diferència entre una regulació quan s’ha d’utilitzar una capa separada com a suggeriment, també especifica quan cal prendre mesures administratives com consells, per assegurar-se que després de les mesures suggerides per implementar es pot reduir el risc fins a un nivell acceptable.

Hot Tags: Bossa d'eines de bloqueig petit

Enviar la consulta