sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bossa d'eines de seguretat Loto portàtil

Bossa d'eines de seguretat Loto portàtil

Nº de part: Bossa de tancament personal LB02 Podeu seleccionar els cadenats i accessoris de seguretat que necessiteu amb aquesta bossa d’eines. Confecciona el teu propi kit de productes LOTO! Fabricat a partir de fabricat a partir de nylon resistent a l’aigua impermeable。 Amb dues cintes de transport i una bandolera. Es pot personalitzar el rètol a la bossa de bloqueig ...

Descripció

Nº de part:   LB02, LB03

Borsa de tancament portàtil segura

a) Fabricat en teixit resistent a l’aigua impermeable

b) Es pot personalitzar el rètol a la superfície de la bossa de bloqueig.

c) Amb tirants de mà fàcils de transportar i espatllera.

 

Part núm.

Descripció

LB0 2

350 mm (L) × 2 3 0 mm (H) × 2 1 0 mm (W)

LB0 3

3 9 0mm (L) × 2 9 0mm (H) × 2 1 0mm (W)

Després de la inspecció i manteniment, els que no aconsegueixen desbloquejar a temps i afecten la producció seran criticats i educats per la primera violació i seran multats a 50 iuanos per la segona violació.


Aquells que no examinen, aproven i confirmen estrictament d'acord amb aquest sistema i desbloquegen el dispositiu anormalment sense autorització, es considerarà que han violat greument les normes i regulacions de la unitat ocupant i seran destituïts. Si es produeix un accident de seguretat, l’empresa serà destituïda i traslladada a l’òrgan judicial per a la investigació de la responsabilitat legal per tal de recuperar les pèrdues causades per l’empresa per part de l’accident.


Si l’assignació no autoritzada de panys de seguretat no causi les conseqüències de l’accident, s’aplicarà una multa; si les conseqüències són indesitjables, l'infractor serà destituït i traslladat a l'òrgan judicial per a la investigació de la responsabilitat legal.


Qui presta el pany personal d’una altra persona serà sancionat.


Si el tutor de la clau de seguretat de recanvi no compleix ni compleix les seves funcions adequadament, causant la pèrdua de la clau de recanvi sense conseqüències adverses, s'ha de trobar una vegada i s'ha multat; Si la clau de recanvi s'utilitza per desbloquejar la clau il·legalment, se li multarà al custodi o al desbloquejador. Si la clau de recanvi s’utilitza per desbloquejar la clau i produeix accidents o conseqüències adverses, el custodi i la persona responsable del departament administratiu seran responsables de la gestió i l’usuari serà responsable legalment.


Qualsevol usuari que suprimeixi el permís d’aïllament energètic sense permís, serà sancionat.


Si la unitat superior del comandant de la infracció no aconsegueix castigar el comandant de la violació, haurà de deposar el responsable de la unitat i investigar al responsable de la unitat. unitat de responsabilitat administrativa.


Especialment dissenyada segons les vostres necessitats especials, la nostra bossa d'eines de seguretat portàtil fabricada per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l'engròs bossa d'eines de seguretat portàtil personalitzada fabricada a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Fabricants de borses d'eines de seguretat loto portàtils de la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta