sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bossa de seguretat de la cintura de seguretat

Bossa de seguretat de la cintura de seguretat

Nº de part: LB21 Sac de talla personal amb bossa de bloqueig personal Aquesta bossa de tancament és de pes lleuger i fàcil de portar o de portar amb les corretges de cintura regulables. L'ompliu amb la selecció del bloqueig del disruptor, cadenats de seguretat, tancaments elèctrics, etc. Només has de crear el teu propi kit !! Fet de...

Descripció

Nº de part:   LB21

Bossa de cintura afety

a) Fabricat amb tela de polièster resistent a l’aigua.

b) Lleuger i fàcil de transportar i de portar amb les tires de cintura regulables.

c) Podeu personalitzar el rètol a la superfície de la bossa de bloqueig.

 

Part núm.

Descripció

LB21

200 mm (L) × 130 mm (H) × 55 mm (W)

 

Pany de material elèctric

Bloqueig personal d’equip elèctric.

Quan es realitzi el manteniment d’equips elèctrics, l’operador d’equips elèctrics haurà d’executar el bloqueig i el registre. Quan s’hagi d’aturar el manteniment d’altres equips, l’equip elèctric implicat haurà de ser bloquejat i enumerat per l’operador de l’equip elèctric, però la clau s’haurà de tancar a la caixa de tancament col·lectiu del territori.

L’equip elèctric està bloquejat col·lectivament.

Quan s’adopti el bloqueig col·lectiu, la clau s’ha de posar a la caixa de tancament col·lectiu i el personal de manteniment d’equips elèctrics ha de bloquejar la caixa de tancament col·lectiu. No tinguis la condició del pany de l’armari de l’interruptor elèctric, canviar la clau de l’armari com a pany de clau col·lectiva, bloquejar-la a la caixa de tancament col·lectiu, canviar la porta de l’armari al cartell d’avís.

Instruccions d’aïllament d’equips elèctrics.

L’interruptor d’alimentació principal és el punt de bloqueig principal dels equips d’accionament elèctric i els equips de control adjunts, com l’interruptor d’inici / parada de camp, no es poden utilitzar com a punt de bloqueig. Si la tensió és inferior a 220V i l’alimentació està connectada pel tap, extreure el tap es pot considerar un aïllament eficaç, com per exemple que l’endoll no es troba a la línia de visió del personal, s’ha de bloquejar a l’endoll o llistats. Si el circuit UTILITZA el mode d’alimentació del quadre de control del fusible / relé i no es pot bloquejar, s’ha de treure el fusible i s’ha de penjar el signe de “funcionament perillós / prohibit”.


Hot Tags: Bossa de seguretat de la cintura de seguretat

Enviar la consulta