sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Kits de bloqueig de disjuntors de circuit

Kits de bloqueig de disjuntors de circuit

Nº de part: kit de bloqueig elèctric LG31 a) És una bossa de mà molt convenient. b) Portar tots els equips de seguretat segurs adequats de mida petita.

Descripció

Nº de part: LG31

Kit de bloqueig elèctric

a) És una bossa de mà molt convenient.

b) Portar tots els equips de seguretat segurs adequats de mida petita.

 

Inclou:

Bossa 1.Lockout (LB31) 1PC;
2. Etiqueta de bloqueig (LT02) 10PCS;
Cadenat 3.Safety (P38S-RED) 1PC;
4. Candat d’alumini (ALP38) 1PC
5.Breaker Locker (CBL11) 1PC;
6.Bloaker de bloqueig (CBL12) 1PC;
7.Breaker Locker (CBL13) 1PC;
8. hasp de bloqueig (SH01) 1PC;

No tanqueu l'equip

Historial d’accidents:

Al maig de 2004, un taller de guo intern de l'empresa en la depuració de la posada en marxa dels equips, el procés de lent funcionament, va trobar que hi havia impureses a la placa d'acer il·legal per esborrar, el resultat accidental del braç dret a l'equip, el braç dret va ser estret i trencat. Va ser precipitat a l'hospital.

Causa de l'accident:

1. És la causa directa de l'accident que Guo va eixugar la màquina il·legalment amb la condició de tancament de bloqueig.

Responsabilitat d'accidents:

1. La violació de la normativa de Guo va provocar l'accident, i és el principal responsable de l'accident.

2. El líder de l’equip, l’oficial de seguretat i la subfabrica de la divisió empresarial no comproven puntualment i frenen la violació de les normes i regulacions que hi ha al lloc, que són la causa indirecta de l’accident i seran responsables de la gestió.

Avís d'accidents:

1. Qualsevol persona en qualsevol situació, ha d’actuar d’acord amb les normes i reglaments, no arriscar cegament el seu funcionament il·legal, qualsevol comportament il·legal instantani pot comportar mals resultats.

2. En aquest cas, l’operador incompleix les normes de funcionament de l’equip i entra en el seu equip contravenint les normes. Sense prendre cap mesura preventiva, l’operador eixuga la màquina rotativa sense permís, provocant accidents.

3. El personal de tots els nivells de les unitats d’experiència en producció hauria de posar la seguretat en primer lloc i aconseguir la seguretat en primer lloc. Si es considera la seguretat amb antelació i es presta atenció al control de les infraccions, es poden evitar accidents.

Hot Tags: kits de bloqueig de disjunti de circuit fabricants fabricants de la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta