sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hasp de bloqueig de seguretat

Hasp de bloqueig de seguretat

Nº de part: SH01-H / SH02-H revestiment d'acer recobert PA amb ganxo 1 '' 1. 5 '' Comprobador de bloqueig hromefinish Matel C amb pestanya Els nostres hasps de bloqueig són la resposta a les vostres preocupacions de seguretat durant situacions de bloqueig de grup. Les vespes estan construïdes amb acer d'alta resistència i recobriments de plàstic ...

Descripció

Nº de part:SH01-H,SH02-H

Steel Lockp HaspambEnganxament

a)Handle és de PA, i lock shackleés made d'acer xapat amb níquel amb plàstic vermell o cos recobert de vinil,a prova de rovell.

b) El hasp de bloqueig d’acer inclou pestanyes d’entrellaçaments a prova d’instrucció per evitar l’obertura no autoritzada.

c) Orificis de bloqueig: 10. 5 mm de diàmetre.

d) Mida de la mandíbula: 1 '' (25 mm)Amplificador de GG; 1. 5 " (38 mm)

e) Colorsde mànec es pot personalitzarized.

f) Permetre utilitzar diversos cadenats a l’aïllament d’una font d’energia.

Part NO.

Descripció

SH01-H

Mida de la mandíbula 1 '' (25 mm), accepta fins a 6 cadenats.

SH02-H

Mida de la mandíbula 1. 5 '' (38 mm), accepta fins a 6 cadenats.

Normes de salut laboral (OSHA)

Normativa de salut laboral OSHA 1910 .147 - regulació sobre el control de fonts d'energia perilloses

L’empresari ha d’establir un procediment de seguretat per instal·lar el dispositiu de retallament de bloqueig adequat a l’aïllador d’energia i desactivar la màquina o l’equip per tal d’evitar el subministrament accidental d’energia, iniciar o emmagatzemar l’alliberament d’energia i evitar així lesions a l’empleat.

Requisits del programa de bloqueig OSHA

Aquests procediments s’han de desenvolupar i s’han de representar els equips implicats. En el cas d’una violació d’etiquetatge de bloqueig, els procediments incorrectament programats són els més habituals.

Cal establir procediments separats per bloquejar cada conjunt d'equips;

Si els tipus i graus de fonts de poder perilloses de diversos dispositius són iguals i si els tipus de control de font d’energia són iguals o similars, es pot dividir en un programa;

El programa ha d’incloure passos d’apagada, aïllament, bloqueig i bloqueig d’equips específics per controlar eficaçment les fonts d’energia perilloses;

També s'han d'incloure passos específics d'instal·lació, desmuntatge i transferència de retallada de bloqueig.

Si ets la persona que repara l'equip i no realitza el procediment Loto mentre repara l'equip, què passarà si algú inicia l'equip quan la reparació estigui en curs?

El primer tipus de perill

L’existència d’energia i substàncies perilloses és la causa fonamental més important de danys, posant normalment la possibilitat d’alliberament accidental d’energia (energia o transportador d’energia) o de substàncies perilloses

El segon tipus de perill

Els factors no segurs (l’estat no segur de la substància, el comportament no segur de la persona, el defecte de gestió) que provoquen la contenció, l’energia de restricció i la mesura de la substància perillosa fora de control s’anomenen el segon tipus de font de perill.

Hot Tags: Hasp de bloqueig de seguretat

Enviar la consulta