sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hasp de bloqueig de seguretat econòmic d’acer

Hasp de bloqueig de seguretat econòmic d’acer

Nº de part: ESH01 / ESH02 E hasom de bloqueig d'acer conomic E hasps de bloqueig de claus de retallament Les claus de seguretat es fan servir quan es desitgi utilitzar diversos cadenats per aïllar una font d'energia. Es col·loca un hasp a través del punt d’aïllament i es tanca, permetent a cada persona autoritzada col·locar el seu propi cadenat al damunt ....

Descripció

Nº de part: ESH01 / ESH02

E hasom de tancament d'acer e conòmic
Hasps de retallada de bloqueig

Els hasps de bloqueig de seguretat s’utilitzen quan voleu utilitzar diversos cadenats per aïllar una font d’energia. Es col·loca un hasp a través del punt d’aïllament i es tanca, permetent a cada persona autoritzada col·locar el seu cadenat al damunt.

  1. Acer resistent, de color vermell, resistent i molt visible

  2. Bloqueig de diversos treballadors a cada punt de bloqueig, connecteu el dispositiu a l'interruptor de desconnexió d'energia.

  3. Forats de bloqueig: diàmetre de 2/5 "(10,5 mm).

  4. Mida de la mandíbula: 1 "(25mm) i 1,5" (38mm)

  5. Accepta fins a 6 cadenats.

  6. Es poden fer altres colors a mida.

ESPECIFICACIÓ:

Part núm.

Descripció

ESH01

Hasp de bloqueig amb una mida de la mandíbula 1 "(25mm)

ESH02

Hasp de bloqueig amb una mida de la mandíbula 1,5 "(38mm)

6

Penjaments complexos de bloqueig per grups

Quan diversos dispositius d’aïllament d’energia utilitzen l’etiquetatge de bloqueig per protegir les activitats laborals afectades, però no directament per part de cada llicenciador, i es compleixen almenys dues de les condicions següents:

Hi ha molts dispositius d’aïllament d’energia o molta gent autoritzada implicada;

L’energia dóna més temps;

Els dispositius d’aïllament energètic són relativament inaccessibles;

Els components del sistema són interdependents i interaccionen entre ells.

La direcció assignarà personal especial a ser responsable i utilitzarà el sistema de permisos de treball, el tauler de control i altres mètodes que poden responsabilitzar contínuament el personal rellevant per assegurar que tots els membres del grup assoleixin el mateix nivell de protecció i verifiquin l'efectivitat de l'energia. aïllament.

Canvia els torns o les persones

Hauria d’haver-hi procediments detallats de desplaçament o de rotació per assegurar la continuïtat dels penjaments de bloqueig, incloent-hi regles per al lliurament ordenat dels penjaments de bloqueig entre el personal de treball i el personal autoritzat de servei per minimitzar el risc d’activació o activació accidental.Hot Tags: Hasp de bloqueig de seguretat econòmic d’acer

Enviar la consulta