sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig econòmic d'acer forrellat

Bloqueig econòmic d'acer forrellat

Part n º: ESH01/ESH02 E fotointerpretació acer forrellat de bloqueig bloqueig tagout hasps seguretat hasps tancament patronal s'utilitzen Quan voleu utilitzar múltiples cadenats per aïllar una font d'energia. Un forrellat és posat a través del punt d'aïllament i tancats, permetent que cada persona autoritzada posar el seu propi cadenat en això...

Descripció

Part n º: ESH01/ESH02

Eforrellat de tancament d'acer de fotointerpretació
Bloqueig tagout hasps

Hasps de bloqueig de seguretat s'utilitzen Quan voleu utilitzar múltiples cadenats per aïllar una font d'energia. Un forrellat és posat a través del punt d'aïllament i tancats, permetent que cada persona autoritzada posar el seu propi cadenat en això.

  1. Durador, molt visible vermell revestiment d'acer, s'oxida

  2. Tancament patronal per diversos treballadors en cada punt de tancament patronal, adjunta mecanisme per desconnectar energia canviar.

  3. Bloquejar forats: 2/5"(10.5 mm) de diàmetre.

  4. Mandíbula mida: 1"(25mm) 59 1.5" (38mm)

  5. Accepta fins a 6 cadenats.

  6. Altres colors poden ser fetes.

ESPECIFICACIÓ DE:

Part n º

Descripció

ESH01

Forrellat de bloqueig amb mandíbula mida 1"(25mm)

ESH02

Forrellat de bloqueig amb mandíbula mida 1.5"(38mm)

Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre forrellat de bloqueig d'acer econòmica feta per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a fets a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica de forrellat a l'engròs personalitzat d'acer bloqueig econòmic, i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de bloqueig econòmic d'acer forrellat Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, forrellat de tancament patronal seton, tancament patronal tagout hasps

Enviar la consulta