sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Agitació PA de Hasp de bloqueig de 4 forats

Agitació PA de Hasp de bloqueig de 4 forats

Nº de part: NH04, NH05 Nylon Lockout Hasp a) El cos del pany és d’ABS i el grill es fa de PA. b) Cos no conductor, aplicat per bloquejar aïllaments elèctrics amb altes exigències en llocs corrosius o a prova d'explosió. c) Amb diàmetre de grillons de 3 mm o 6 mm disponible.

Descripció

Nº de part:   NH0 4,   NH05

Hasp de bloqueig de niló

a) El cos del pany és d’ABS i el grill es fa de PA .

b) Cos no conductor,   aplicat per a aïllar aïllaments d’energia elèctrica amb elevats requisits en llocs corrosius o a prova d’explosió.

c) Amb diàmetre de grillons de 3 mm o 6 mm disponible.

 

Part NO.

Descripció

NH04

Mida total: 61mm × 107mm , s de diàmetre de pirateig 3mm , accepten fins a 4 cadenats.

NH05

Mida total: 61mm × 108mm , s 6mm de diàmetre de piratejat , accepten fins a 4 cadenats.

3NH04-NH05_01

NH04-NH05_03

Els canvis de treball de LOTO

1. Quan els treballs de reparació hagin de continuar amb el següent torn, heu de completar els passos següents:

El proper supervisor disposarà perquè continuïn les reparacions. El personal anterior i el proper lliurament del personal, fan seus panys i CARDS; La següent tripulació afegeix els seus propis panys i penjadors per aïllar la potència i torna a l'estació de treball per comprovar si l'equip ha estat completament retallat i, tot seguit, la reparació.

Si els treballs de reparació s’interrompen per algun motiu (per exemple, falta de recanvis, etc.), el reparador obtindrà un pany permanent del seu supervisor i substituirà el seu propi pany per un pany permanent. No va poder tornar a canviar el pany fins que va reprendre les reparacions i va retornar el pany permanent al supervisor. En cap cas, el dispositiu no es podrà desbloquejar a menys que el dispositiu estigui preparat per iniciar-lo immediatament.

Torna al funcionament normal

1. Una vegada finalitzades totes les reparacions i neteja, assegureu-vos que s'hagin tret totes les eines i materials i comproveu que tot el personal hagi deixat l'equip.

2. Traieu el bloqueig i l’etiqueta de l’arrencador.

3. Comproveu i depure l'equip segons sigui necessari per assegurar-vos que tot el personal, les eines i els materials han deixat les peces en funcionament.

4. Torneu a posar en marxa l’arrencador.

5. Tapa amb coberta de protecció, obre l’arrancador i elimina els panys i els penjadors de les vàlvules i altres aïlladors. Torneu-ho a comprovar al voltant del dispositiu, assegureu-vos que és fiable, que el dispositiu és segur.

Hot Tags: Fabricants de grillons PA Hasp PA Lockout de 4 forats Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fets a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta