sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Maneta de plàstic forrellat

Part n º: NH04/NH05 plàstic forrellat bloqueig bloqueig tagout lliscant niló forrellat el forrellat de tancament patronal es posa el punt d'aïllament i cada persona realitzar manteniment o servei treball adjunta i panys en lloc seu propi únic individualment teclejat cadenat a través el forrellat de tancament patronal. Plàstic...

Descripció

Part n º: NH04/NH05

Maneta de plàstic forrellat
Tancament patronaltagoutlliscament de nilóforrellat
El forrellat de tancament patronal es troba a través de cada persona duent a terme el manteniment i el punt d'aïllament o servei de treball s'enganxa i panys en lloc seu propi cadenat individualment keyed únic mitjançant el forrellat de tancament patronal.

Forrellat plàstic lockoutare feta de niló no-conductiva.

Garanteix la seguretat del cada treballador com l'energia no pot ser restaurat fins que thework s'acaba i s'han eliminat tots els cadenats.

4 colissa locaut disseny haspwith 3 mm or6 mm shackle diàmetre del forat.

Colors i les etiquetes poden ser fetes.

Part n º

Descripció

NH04

Niló forrellat Shackle dia 3mm, mida total: 61 mm * 107 mm

NH05

Dia de niló Shackle forrellat 6mm, mida total: 61 mm * 108 mm

Especialment dissenyats segons les necessitats especials, nostre plàstic forrellat bloqueig fet per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a bloqueig a l'engròs forrellat plàstic personalitzats fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de maneta de plàstic forrellat Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, forrellat de niló, diàmetre 3 shackle forrellat tancament patronal, lliscant forrellat de niló

Enviar la consulta