sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de niló forrellat

Bloqueig de niló forrellat

Part n º: NH01 niló locaut forrellat Nonconductive maneta hasps tenen característiques aïllants elèctrics excepcionals i estan fets de rednylon material. Cada forrellat pot suportar fins a 1.000 kg, encara pesa només 1 oz Nonconductive tancament patronal forrellat està fet completament de niló dielèctric. Forrellat és un vermell...

Descripció

Part n º: NH01

Bloqueig de niló forrellat
Nonconductive maneta hasps tenen característiques aïllants elèctrics excepcionals i estan fets de rednylon material. Cada forrellat pot suportar fins a 1.000 kg, encara pesa només 1 oz.

Nonconductive tancament patronal forrellat està fet completament de niló dielèctric. Forrellat és un color vermell i té de cadenats 1-6 que permet als usuaris correctament equips de bloqueig i evitar operació accidental.

No-conductora i química resistent per a resistència i durabilitat.

Aplicar a l'aïllament d'energia elèctrica i pany, el gran requeriment de corrosiu o explosió-proofplaces.

Permeten múltiples cadenats ser utilitzat quan aïllar una font d'energia

Part n º

Descripció

NH01

Mida total: 43 mm * 173 mm (7" H x 1 3/4" W)

Dissenyat especialment segons les necessitats especials, nostre forrellat de bloqueig de niló feta per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a niló personalitzat a l'engròs locaut forrellat fet a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Hot Tags: fabricants de forrellat de bloqueig de niló Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, lliure de Mostra, forrellat de niló brady, forrellat nonconductive tancament patronal

Enviar la consulta