sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Papereta de nylon per a aïllament en 6 cadenats

Papereta de nylon per a aïllament en 6 cadenats

Nº de part: Residència de tancament de nylon NH01 Els embuts de bloqueig no conductius tenen característiques aïllants elèctriques excepcionals i estan fabricats amb material de nylon. Cada hasp pot suportar fins a 1.000 lliures, però només pesa 1 uncia. L'enganxament de bloqueig no conductor és de nylon dielèctric. L'espècia és vermella ...

Descripció

Nº de part:   NH0 1

Hasp de bloqueig de niló

a) Fabricat en niló durador.

b) Cos no conductor,   aplicat a l’aïllament d’energia elèctrica amb elevats requisits en llocs corrosius i a prova d’explosió.

c) Permet utilitzar diversos cadenats en aïllar una font d'energia.

d) Ús: tirar cap amunt i cap avall.

 

Part NO.

Descripció

NH01

Mida total: 43,5 × 175 mm accepten fins a 6 cadenats.

planificació

Després de netejar les canalitzacions i els equips del procés, el personal de la jurisdicció ha de compilar el pla d’aïllament d’energia i el diagrama de plaques cegues d’aïllament d’acord amb el contingut i l’àmbit de treball de la zona d’operació.

El pla d’aïllament d’energia inclou principalment contingut i àmbit d’obra, procés d’aprovació, primer punt d’aïllament, segon punt d’aïllament, aprovació del primer i segon punt d’aïllament i gestió de l’aprovació del canvi.

El primer punt d’aïllament consisteix principalment a tancar o obrir la vàlvula a la canalització del procés segons els requisits i buidar els materials químics residuals a la canalització i equipament del procés;

Al mateix temps, l’interruptor d’alimentació de l’equip elèctric està desconnectat físicament a l’armari de control del centre de control del motor per assegurar-se que l’energia elèctrica s’elimina completament. El punt principal d’aïllament és preparar-se per a la instal·lació de dispositius de punt d’aïllament secundari.

El punt d'aïllament secundari és un suplement necessari i suficient per al punt d'aïllament principal.

Per a un risc elevat de canalització de processos químics, funcionament desconnectat d’equips, treball en calent, en un espai limitat o implicat en perill greu de productes químics (incloent inflamables, explosius, tòxics, reactivitat, alta pressió o alta temperatura i altres productes químics) relacionats amb els treballs de manteniment , en principi, ha de voler tenir una segona protecció d’aïllament, com ara instal·lar una placa persiana com a punt de separació, simplement confiar en la vàlvula i l’interruptor elèctric per aïllar l’energia no és fiable.

El fracàs, com ara les fuites internes de la vàlvula i el curtcircuit de l’interruptor elèctric, provocarà l’alliberació sobtada d’energia residual al sistema de procés o la rotació sobtada dels equips de transmissió, cosa que provocarà lesions al personal de la zona d’operació, danys als equips i incendi, explosió i altres accidents no segurs provocats per fuites químiques.

A més, per als punts d’aïllament d’energia, és necessari el principi de proximitat dels punts d’aïllament a la zona d’operació, per tal de garantir la seguretat de les canonades i els equips a la zona d’operació i evitar els productes químics residuals a la zona. canonades de procés llargs que afecten la seguretat de funcionament.

Segons el contingut i l’abast del treball de manteniment o del projecte, així com l’estat del procés, el personal de l’àrea de producció avaluarà l’estat residual d’aïllament d’energia i el mètode d’aïllament a la zona d’operació, inclòs el diagrama de procés de l’àrea d’operació, commutació de vàlvules. estat, fallada d'energia dels equips elèctrics, etc.

A propòsit de la brida cega

La placa cega és una mena d’aparell aïllant, que bloqueja físicament la canonada connectada amb la brida a través de femelles i cargols, i pot cobrir completament l’obertura del tub de l’obertura, de manera que es garanteixi que els productes químics no puguin fluir al conducte i a la zona d’operació necessària. per aïllament.

Com que la placa cega s'utilitza en la canalització de procés, de vegades ha de suportar la pressió, temperatura i corrosió corresponents del conducte del procés, de manera que el gruix de la placa cega ha de complir els requisits de pressió corresponents, i el material ha de complir els anti requisits de corrosió.


Hot Tags: Aïllament Nylon Lockout Hasp per 6 cadenats

Enviar la consulta