sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hasp de bloqueig de forats de Nylon de 4 forats

Hasp de bloqueig de forats de Nylon de 4 forats

Nº de part: NH04 / NH05 Bloqueig de clapa de plàstic Retallador de bloqueig lliscant bàcul de niló La caixa de bloqueig es col·loca a través del punt d’aïllament i cada persona que realitza treballs de manteniment o de servei posa enganxades al seu propi cadenat de clau individualitzada a través de l’embranzall de bloqueig. Plàstic ...

Descripció

Nº de part:   NH0 4,   NH05

Hasp de bloqueig de niló

a) El cos del pany és d’ABS i el grill es fa de PA .

b) Cos no conductor,   aplicat per a aïllar aïllaments d’energia elèctrica amb elevats requisits en llocs corrosius o a prova d’explosió.

c) Amb diàmetre de grillons de 3 mm o 6 mm disponible.

 

Part NO.

Descripció

NH04

Mida total: 61mm × 107mm , s de diàmetre de pirateig 3mm , accepten fins a 4 cadenats.

NH05

Mida total: 61mm × 108mm , s 6mm de diàmetre de piratejat , accepten fins a 4 cadenats.

NH04-NH05_01

NH04-NH05_03

Reglament de gestió de l'aïllament energètic

A la plataforma hz32-2, un empleat d'un contractista va desmuntar accidentalment el cos de la vàlvula de bola en retirar la canonada aigües avall de la vàlvula de bola del muntatge de la mànega de foc (encara hi havia pressió aigües amunt de la vàlvula de bola). La bola d’acer del cos de la vàlvula va ser arrencada per l’aigua del foc i va colpejar l’empleat a la cara. Afortunadament, l’empleat portava ulleres de seguretat i no va causar ferits massa greus.

Quina va ser la principal causa de l’accident?

L’abast de

Aquesta norma especifica els requisits d'aïllament d'energia implicats en el manteniment i la modificació d'equips, instal·lacions i instal·lacions;

Aquesta norma s'aplica a les operacions realitzades en la producció de petroli i gas en alta mar i en instal·lacions operatives relacionades així com en instal·lacions de producció de processos. Les unitats de productes químics perillosos poden fer referència a aquestes normes.

Termes i definicions

Aïllament energètic: desconnecteu l'aïllament de fonts d'energia, fonts de gas, fonts de líquid, com l'aïllament mecànic i elèctric.

Aïllament mecànic: desconnexió física de fonts d’energia, gas i líquids.

Aïllament elèctric: separació segura de components elèctrics o d'equip de totes les fonts de transmissió.

Aïllament energètic absolut: partició física, separació absoluta dels perills, utilitzat principalment en aïllament mecànic.

Partició i descàrrega dobles: tanqueu les dues vàlvules de partició en la línia i buideu el mitjà a la secció entre les dues vàlvules.

Certificat d'aïllament: certificat escrit de dictamen d'aprovació del punt d'aïllament.

Candat separat amb l'etiqueta del número

Cadenat: bloqueig mecànic al punt d’aïllament per evitar que altres factors externs interfereixin amb el punt d’aïllament;

Etiqueta: una etiqueta amb un número numèric únic que s'utilitza per identificar el punt de separació.

Aïllament del procés

Tanqueu i tanqueu les vàlvules de les línies de fluids, que poden incloure un alleujament de pressió, un fregament i una sortida de la línia per obtenir un aïllament mecànic.

Diagrama de selecció d’aïllament del procés

Diagrama de demostració d’aïllament estàndard basat en el fluid del fluid, el diàmetre de la canonada i la pressió del fluid.

Responsabilitats del personal

Aïllant: defineix, implementa i registra els punts d’aïllament. Per personal qualificat.

Aprovació del certificat d’aïllament: aprova el certificat d’aïllament pertinent i controla la clau de tots els dispositius de bloqueig relacionats amb l’aïllament.

Hot Tags: Fabricants de vespa de tancament de nylon de 4 forats a la Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fabricats a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta