sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Etiqueta encaixada en contra de bloqueig vermell

Etiqueta encaixada en contra de bloqueig vermell

Hasp de tancament d'alumini a) Fabricat a partir d'aliatge d'alumini anoditzat. b) Amb pestanyes de bloqueig a prova d’incompliment, que permeten utilitzar diversos cadenats en aïllar una font d’energia. c) Amb una alta visibilitat, reutilitzable per l'etiqueta de seguretat d'escriptura, accepta un llapis, un bolígraf o un marcador per a ús repetit. d) L’etiqueta i el color es poden fer a mida.

Descripció

Nº de part: LAH03

Farina de tancament d'alumini

a) Fet d’aliatge d’alumini anoditzat.

b) Amb pestanyes de bloqueig a prova d’incompliment, que permeten utilitzar diversos cadenats en aïllar una font d’energia.

c) Amb una alta visibilitat, reutilitzable per l'etiqueta de seguretat d'escriptura, accepta un llapis, un bolígraf o un marcador per a ús repetit.

d) L’etiqueta i el color es poden fer a mida.

 

Part NO.

Descripció

LAH03

Mida total: 75 mm × 189mm, accepta fins a 8 cadenats ..Error multijugador

Historial d’accidents:

A l’abril de 2009, taller de xapa de premsa de 400 t de Qingdao Una àrea d’operació de la companyia, premsa per a l’estació d’alimentació i la part posterior del costat per a la següent estació, l’alimentació lateral Un equip operatiu de premsa de doble interruptor, premsa de 400 t, en el procés d’estampat. motlle que es tanca al braç dret de l'avantbraç contra B, la indústria alimentària i els líders empresarials seran ferits el treballador B enviat a l'hospital.

Causa de l'accident:

Les mesures de protecció de seguretat de premsa de 1.400t són relativament defectuoses. És la causa principal de l'accident.

Els equips de premsa de 2.400 t de timbre a la baixa quan el treballador B material il·legal a l'operació interna dels equips, és una violació greu de l'operació, és la causa principal de l'accident.

Quan el treballador de materials A de la màquina de premsa pressiona cap avall l’interruptor de doble enllaç per pressionar i tancar el matriu, la protecció fotoelèctrica fa que l’equip deixi de funcionar una vegada. El treballador de càrrega A va tornar a pressionar l’operació de doble interruptor sense confirmar la seguretat dels equips i del personal, provocant un accident, que és una greu violació de les normes i és la causa principal de l’accident.

3.B va ser un operador de soldadura elèctrica en un primer moment. A l'abril de 2009, va ser traslladat a un lloc d'operador auxiliar de premsa 400T.

Principals responsabilitats:

Si l’operador, sobrenomenat Sun, no confirma la seguretat de la premsa de premsa de 1.400 t, haurà de seguir la norma de retallada del bloqueig i assumirà la responsabilitat principal de l’accident.

2. El duan monitor de la màquina de premsa de torn d’operació assumirà la responsabilitat directa de la direcció per la greu violació de les normes i reglamentacions del personal i per la falta de supervisió.

3. El director d’operacions i l’oficial de seguretat li mouen de forma privada el personal sense el certificat d’equip d’equip per operar al lloc, comandament il·legal, assumeix la responsabilitat de gestió directa;

4. Zhao cap de departament, seguretat de seguretat, liu de tecnologia de producció i altres membres del personal i subordinats de violacions greus, la supervisió no existeix, assumeix la responsabilitat de direcció de lideratge;

5. Si no es controla l'efecte de gestió de seguretat dels líders de les unitats, com ara yue i zheng, assumeix la responsabilitat del lideratge i la direcció.

Avís d'accidents:

1. Els equips grans requereixen més d'una persona per treballar junts, i més d'una persona ha de treballar junts, cuidar-se, recordar-se els uns als altres i coordinar-se. Seguint el nostre camí, seguint el nostre propi camí, seguint el nostre propi camí, no podem assolir la nostra feina ni assegurar la nostra seguretat.

2. Els equips d’estampació operats per diverses persones han d’estar equipats amb múltiples interruptors dobles i el mateix personal ha de tenir un concepte global i no pensar en paràlisi, descuidat.

Especialment dissenyat segons els vostres requisits especials, el nostre pinyol etiquetat en hasp de bloqueig vermell realitzat per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a l’engròs etiquetat personalitzat a l’engròs en hasp de bloqueig vermell fet a la Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: segellat amb etiquetes en fabricants hasp de bloqueig vermell Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzada, barat, preu, fabricat a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta