sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Hasp de seguretat d'alumini redactable d'alta qualitat

Hasp de seguretat d'alumini redactable d'alta qualitat

Nº de part: LAH02 Un hasp de bloqueig etiquetat amb llum LOCKOUT TAGO HASP combina els avantatges d'una etiqueta hasp i una etiqueta simultàniament. Aliatge d'alumini anoditzat. Combina els avantatges de les etiquetes de bloqueig i els hasps de seguretat en un sol producte convenient. Completa amb alta visibilitat, reutilitzable ...

Descripció

Nº de part:   LA H0 3

Farina de tancament d'alumini

a) Fet d’aliatge d’alumini anoditzat.

b) Amb pestanyes de bloqueig antilliberació,   permetent utilitzar diversos cadenats per aïllar una font d'energia.

c) Amb una alta visibilitat,   reutilitzable l'etiqueta de seguretat d'escriptura,   accepta el llapis,   bolígraf o retolador per a ús repetit.

d) L’ etiqueta i el color es poden fer a mida.

 

Part NO.

Descripció

LA H0 3

Mida total: 75 mm × 189 mm, accepta fins a 8 cadenats ..

Estudi de cas del blocatge Tagout1

Cas 1

Descripció: La plataforma de pirates alfa britànica és una de les plataformes petrolieres més productives del mar del nord i ha generat beneficis enormes per al Regne Unit en els dotze anys posteriors a la seva finalització. Però la nit del 6 de juliol de 1988 es van produir una gran sèrie d'explosions a la plataforma, i van provocar que la plataforma petrolífera de cent tones s'enfonsés al fons marí. 167 persones van perdre la vida en només una hora i mitja. Va ser una de les pitjors explosions de la plataforma offshore del món.

Què va passar: es va iniciar una bomba amb la vàlvula d’alleujament sense l’aïllament energètic, Lockout tagout, com a bomba de seguretat, i el GLP es va filtrar de la placa de contenció, provocant una explosió.

Com millorar: tres anys després del desastre, es va crear una nova plataforma de perforació, la plataforma bravo, a prop de la plataforma alfa original. La plataforma comptava amb un millor sistema d’aïllament energètic, seguit del procediment de retallament de bloqueig i règim de llicències, i es va convertir en la plataforma de perforació més segura del mar del nord en aquell moment.


Cas 2

Descripció d'accidents: s'ha de reparar l'elevació hidràulica d'una fàbrica tèxtil. El personal de manteniment admet l'ascensor amb pals de fusta i es demana un manteniment. Durant el procés de manteniment, quan el personal de manteniment va estrenyir els cargols hidràulics, el líquid irritant es va filtrar i va esquitxar a la cara del personal de manteniment. El personal de manteniment en el cas dels objectes del voltant no pot veure la vara de forma accidental, aixecar el suport perdut va colpejar el personal de manteniment.

Causa d'accident: el personal de manteniment no va utilitzar una forma efectiva de suportar l'ascensor, només va utilitzar materials de suport temporal; El sistema hidràulic reserva l’energia hidràulica al manteniment dels equips no es controla els diners.

Millora: el manteniment de l’ascensor hidràulic ha d’utilitzar un suport ferm i segur; La pressió del sistema hidràulic s’ha d’ajustar a 0. Per alliberar la pressió hidràulica emmagatzemada i aïllar l’energia hidràulica; El reparador tancarà els interruptors del sistema hidràulic.


Hot Tags: Hasp de seguretat d'alumini redactable d'alta qualitat

Enviar la consulta