Requisits de gestió

Requisits de gestió

Requeriment: abans que es revisi l’equip o la línia elèctrica del procés, l’operador autoritzat ha de desconnectar l’interruptor de la línia d’alimentació i bloquejar-lo amb un pany. Si no és factible un pany, s’ha de mostrar a l’equip mantingut per indicar que l’equip està en reparació. Excepcions: en el control d'una sola presa de presa d'alimentació no es pot bloquejar, sinó que ha de manifestar el dolor; En la depuració de manteniment o equipament, si l’alimentació és necessària, no es pot bloquejar, però s’ha d’enumerar i un tutor en el lloc de control.

Si cal separar la part de manteniment de l’equip, s’ha de tallar la connexió entre la part de manteniment i l’equip, com ara retirar la cinta de transmissió, la cadena, l’eix d’acoblament i altres dispositius de conducció que transmeten energia.

En comprar equip nou, compra dispositius que es poden bloquejar.

Panys: els panys per al manteniment inclouen un cadenat i una placa de tancament porós. Els cadenats i les plaques de seguretat es conserven per operadors amb llicència. Un pany només pot tenir una clau. Si hi ha molt personal implicat en el disseny del manteniment, s’han d’utilitzar plaques de tancament poroses.

Al mateix temps, s'haurà d'indicar el bloqueig, advertint a l'altre personal que no tregui el pany a voluntat.

La configuració de retallada de bloqueig només pot ser eliminada per l’usuari de retallada de bloqueig, no d’altres persones.

Quan es canvien els torns o el personal, el personal de substitució amb drets de bloqueig no hauria d’utilitzar equips i màquines que deixin l’abandonament del bloqueig del personal.

Quan s'utilitzen diversos bloquejos / etiquetes alhora en un tauler de bloqueig, indica que hi ha diverses persones que operen al dispositiu. En aquest moment, el personal que realitzi l'operació amb antelació no eliminarà els altres cadenats sense permís.

Quan un proveïdor extern treballa al lloc de l’empresa i l’etiquetatge USOS Lockout, queda totalment prohibit als empleats treure el pany sense permís.