Procediment de treball de retallada de bloqueig

Procediment de treball de retallada de bloqueig

(I) requisits bàsics

Qualsevol empleat que posi qualsevol part del cos a prop o a prop d’un dispositiu d’energia durant la inspecció i el manteniment ha de realitzar primer els procediments d’aïllament i tancament.

(ii) etapa de preparació

1. Tipus de signes

Cada cap territorial ha de fer signes mitjans al seu territori.

La informació específica que conté l’etiqueta inclou: font d’energia identificada i descrita, mode de bloqueig, mode de confirmació, riscos relacionats amb l’etiquetació de bloqueig, diagrama esquemàtic de la disposició dels equips i posició del punt d’aïllament d’energia i riscos corresponents.

Els rètols locals es publiquen directament als equipaments propers a l’entrada o a la zona de protecció de seguretat. Els signes locals contenen informació específica: mètodes de control d’energia, tasques de treball.

2. Realització de signes

(1) establir un grup de treball

Els membres de l’equip inclouen personal de manteniment, personal de gestió territorial i agents de seguretat.

(2) identificació i avaluació

Els membres de l’equip organitzaran la identificació i la investigació de la font d’energia de l’equip i confirmaran tots els tipus d’energia, fonts, ubicacions d’alliberament, ubicacions bloquejables i empleats d’impacte prim i completen els treballs d’identificació del risc.

S'han seleccionat "paraules d'avís" adequades per a les característiques perilloses del punt de manteniment;

Especifiqueu la ubicació específica on s'ha d'indicar el punt de perill; Dibuixa amb precisió el pla del punt de perill; Assenyaleu l’objecte de control i el punt de bloqueig de la posició perillosa;

Avaluar el nombre d'estocs catalogats per categoria;

Procés d’inici de sessió;

Dibuix de senyalització local;


(3) celebrar una reunió de confirmació

El grup de treball confirma els participants i elabora un resum de comptabilitat per determinar quines fonts d’energia s’han de bloquejar.

(4) emetre, fer i publicar signes

El personal de gestió d'equips organitzarà enginyers professionals rellevants per treballar juntament amb el personal de gestió de seguretat i, després de l'examen del director del departament de producció i tecnologia, el signador el signarà el director o director general de la fàbrica.

El territori el fa senyalitzar i es publica al lloc.

L’oficial de seguretat guarda una còpia del rètol a l’arxiu.

(5) realitzar revisió de l'acceptació

El director de fàbrica o el director de l'empresa designarà una persona especial per dirigir la inspecció i l'acceptació dels rètols del lloc juntament amb els membres del grup de treball.