Requisits bàsics de gestió de l’etiquetatge de bloqueig

Requisits bàsics de gestió de l’etiquetatge de bloqueig

(1) Quan realitzeu operacions no convencionals, per tal d’evitar l’alliberament accidental d’energia o materials acumulats a l’equip, a les instal·lacions o a la zona del sistema, tots els punts d’aïllament d’energia i materials han de ser bloquejats i llistats.

(2) abans d’implementar l’etiquetatge de bloqueig, s’aconseguiran els requisits rellevants del permís de treball i s’implementaran els procediments de gestió de permisos de treball.

(3) Abans del començament de les operacions, és responsabilitat del personal territorial i operatiu assegurar-se que l'aïllament estigui en el seu lloc i realitzar un etiquetatge de bloqueig.

(4) en circumstàncies especials, si la vàlvula o l'interruptor d'alimentació de mida especial no es poden bloquejar, el responsable de la unitat territorial pot signar el signe sense bloquejar-lo i adoptar altres mitjans quan sigui necessari per complir els requisits de bloqueig.

(5) el lliurament de panys personals s'hauria de completar en el funcionament de classe creuada.

(6) la selecció de panys no només ha de complir els requisits de bloqueig, sinó també satisfer els requisits de seguretat del lloc de l'operació.