sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593

Armaris de paret plàstic Mini muntat a la paret

Paret muntat Mini plàstic paret pany caixa de plàstic Enginyeria plàstic ABS i material de PC dels carrils de bloqueig pot acomodar fins a 8 cadenats i la ranura davant permet claus que s'inserirà quan la caixa està tancat. Ús un pany a cada control energia assenyala i les claus en el locaut...

Descripció

Armaris de paret plàstic Mini muntat a la paret


Fer enginyeria plàstic ABS i el PC de material de plàstic

Els rails de bloqueig pot acollir fins a 8 cadenats i la ranura davant permet claus que s'inserirà quan la caixa està tancat.


Ús un pany a cada control energia assenyala i les claus al quadre de tancament patronal. Cada empleat llavors posa el seu propi cadenat a la caixa per evitar accessos no autoritzats.


Cada treballador conserva els controls exclusius, posant el seus propi panys al quadre de tancament patronal que conté les claus pels panys de feina.

 

 

 

Part n º

Descripció

LK31

Maneta de plàstic grup muntat a la paret mini


Especialment dissenyats segons les necessitats especials, nostre muntat a la paret armaris mini paret plàstica feta per un dels professionals fabricants i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Que són benvinguts a paret personalitzat a l'engròs muntats a la paret plàstic mini armaris fets a la Xina en el preu barat amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricants de caixa de Pany de paret de plàstic mini Xina, proveïdors, fàbrica, preu a l'engròs, personalitzat, preus econòmics, a la Xina, mostra gratuïta muntat a la paret

Enviar la consulta