sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Caixa de pany de seguretat amb cadenat

Caixa de pany de seguretat amb cadenat

Nº de part: LK01 Caixa portable de bloqueig del grup a) Fabricada amb placa d’acer de tractament de plàstic per polvorització d’alta temperatura en superfície i nansa de nylon d’acer inoxidable. b) Diverses persones poden bloquejar les parts importants alhora, poden allotjar 12 cadenats de 13. 13. c) Es pot utilitzar com a caixa de bloqueig mini portàtil, pot acollir diverses etiquetes, hasp, mini lockout, etc. d) El missatge de l’etiqueta en anglès. Es poden fer altres llenguatges a mida. Nº de part Descripció LK01 Mida: 230mm (W) × 155mm (H) × 90mm (D) LK02 Mida: 230mm (W) × 155mm (H) × 90mm (D)

Descripció

Nº de part:   LK 01

Caixa de bloqueig del grup ortable

a) Fabricat amb placa d'acer de tractament de plàstic per polvorització d'alta temperatura superficial i nansa de nylon d'acer inoxidable .

b) Diverses persones poden bloquejar les parts importants alhora, poden allotjar 12 cadenats de 13. 13 .

c) Es pot utilitzar com a caixa de bloqueig mini portàtil, pot acollir-se a diverses etiquetes, hasp,   mini bloqueig, etc.

d) El missatge de l’etiqueta en anglès. Es poden fer altres llenguatges a mida .

 

Part núm.

Descripció

LK 01

Mida:   230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D)

LK 02

Mida:   230 mm (W) × 155 mm (H) × 90 mm (D)

Retallat del bloqueig: per assumir un canvi

Ferrant panys personals

Quan s’adopta el bloqueig personal, si el treball no s’acaba durant el torn o el personal necessita sortir de la fàbrica abans d’acabar la feina, cal informar els treballadors de torn o els seus supervisors de línia. Els treballadors a càrrec o els supervisors de línia han de bloquejar l'etiquetatge abans que els treballadors a torns es desbloquegin i surtin de la fàbrica, i els treballadors a torns puguin alliberar els seus panys personals.

El successor es bloqueja primer i es desbloqueja després del canvi.


Tramesa de bloqueig col·lectiu

Unitats territorials

1. Quan no s'hagi acabat l'obra quan es canvia el torn, no es podrà aixecar el bloqueig col·lectiu, la resclosa individual i el perillós "funcionament prohibit" de la unitat territorial.

2. El successor ha de bloquejar primer la caixa de bloqueig col·lectiu de la unitat territorial amb el seu pany personal i, després, la transferència es pot alliberar.

Unitat de construcció

La persona majúscula espera que el successor bloqueixi la caixa del bloqueig col·lectiu de la unitat d'apanatge, la persona que pot canviar pot bloquejar-la.

Abans que el personal de la unitat de construcció abandoni el lloc, el responsable de la unitat de construcció i tot el personal de la construcció haureu de retirar la resclosa personal i la caixa de tancaments col·lectius de la unitat subordinada amb el signe "perillós funcionament prohibit".

Si els treballs continuaran durant diversos torns, el responsable de la unitat territorial i la unitat de construcció poden permetre que el pany de seguretat personal continuï bloquejat i el treballador no es pugui bloquejar fins que no hagi obtingut el permís de la persona en carregar abans de sortir del lloc.


Hot Tags: Caixa de pany de seguretat amb cadenat

Enviar la consulta