Caixa de bloqueig de seguretat d'acer portàtil

Caixa de bloqueig de seguretat d'acer portàtil
Detalls del producte

Núm. De part: LK21

Caixa de bloqueig de seguretat d'acer portàtil

a)       Fet a partir de la superfície de polvorització d'alta temperatura de plàstic d'acer de tractament de plàstic i nansa d'acer inoxidable.

b)       Disseny de dispositius per a magatzem de claus quan es tanca l'equip a gran escala.

c)       Es pot utilitzar com a mini caixa de bloqueig portàtil, pot acomodar-se a diversos tagout, hasps, mini lockout, etc.

d)      Funció doble: tipus de muntatge en paret o portàtil.

e)       L'espai de la botiga integrat pot allotjar 12 cadenats ordenats o centenars de tecles de forma dispersa.

f)        Fins a 14 treballadors poden bloquejar-lo alhora.

g)       Es poden personalitzar altres colors.

 

Núm.

Descripció

LK21

162 mm (W) × 259 mm (H) × 85 mm (D)Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, la nostra caixa de bloqueig del grup vermell portàtil realitzada per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a la caixa de bloqueig del grup vermell portàtil personalitzada a l'engròs fabricat a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.

Dissenyat especialment segons els vostres requisits especials, la nostra caixa de seguretat de seguretat portàtil feta per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda a la caixa de bloqueig de seguretat d'acer portàtil a mida personalitzada a la Xina a preus barats amb la nostra fàbrica i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: fabricant de caixa de bloqueig de seguretat d'acer portàtil Xina, proveïdors, fàbrica, venda a l'engròs, personalitzat, preu barat, fabricat a la Xina, mostra gratuïta
Investigació