sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Estació de cadenat metàl·lic

Estació de cadenat metàl·lic

Part N 1: LK04-3 Estació de cadenat metàl·lic a) Fabricat en xapa d'acer de polvorització superficial d'alta temperatura. b) Cada posició de cadenat pot penjar 2 cadenats o 2 voltes. c) Gestió de bloqueig disponible. d) Es pot personalitzar el panell de no perspectiva.

Descripció

Part N 1: LK04-3

Estació de cadenat metàl·lic

a) Fabricat en xapa d'acer de tractament de plàstics d'alta temperatura d'alta temperatura.

b) Cada posició de cadenat pot penjar 2 cadenats o 2 voltes.

c) Gestió de bloqueig disponible.

d) Es pot personalitzar el panell de no perspectiva.

Part Núm.

Descripció

LK04-3 (LK04-3)

580mm (W) ×430mm (H) ×90mm (D)

1

Amb el ràpid desenvolupament de la indústria de l'electrificació, els accidents elèctrics s'estan produint amb freqüència, amenaçant la seguretat de les nostres vides i propietats.

Evitar l'aparició d'accidents, depèn principalment de tothom en el procés de treball d'operació estandarditzada, sempre complir amb l'essencial i les normes de seguretat, llavors, en l'àmbit elèctric, quins són els elements essencials de seguretat més bàsics?

Nivell d'integritat de seguretat

El SIL representa el nivell d'integritat de la seguretat i és un mitjà per indicar quant risc s'ha de reduir a un nivell acceptable. Segons l'IEC 61508, hi ha quatre nivells de seguretat, i d'un nivell a un altre, la seguretat augmenta en un ordre de magnitud. El SIL 4 no es veu en escenaris d'automatització de màquines i fàbriques perquè, en general, no hi ha més d'una persona en risc en aquestes situacions. El SIL 4 està dirigit a aplicacions com l'energia nuclear i els ferrocarrils on centenars o fins i tot milers de persones poden resultar ferides. Hi ha altres normes funcionals de seguretat, com ara ASIL (Nivells d'integritat de seguretat del vehicle) A, B, C i D per a ús de l'automòbil, i ISO 13849. Els seus nivells de rendiment A, B, C, D i E poden correspondre a l'escala SIL 1 a SIL 3.

Especialment dissenyada segons les seves necessitats especials, la nostra estació de cadenat metàl·lic realitzada per un dels fabricants professionals i proveïdors de productes de bloqueig a la Xina - LOCKEY. Vostè és benvingut a l'estació de cadenat de metall personalitzat a l'engròs fet a la Xina a preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: estació de cadenat de metall, fabricants, proveïdors, fàbrica, personalitzat, a l'engròs, preu

Enviar la consulta