sales01@lockeysafety.com +86-133-96996593
Bloqueig de botons de canvi de paret

Bloqueig de botons de canvi de paret

Núm. De part: WSL Taser_lirt_article Robot de bloqueig de botó de paret a) Fabricat en material transparent de resina de vidre de gran resistència.

Descripció

Nº de part:WSL 21

Botó d’interruptor de paretBloqueig

a)Fabricat amb material transparent de resina de vidre d'alta resistència.

b)Instal·lat permanentment a l’interruptor o l’interruptor de paret i altres electrodomèstics, heu d’obrir el pany per funcionar.

c)Base i parts laterals desmuntables.El forat de les dues cares, també pot bloquejar el tap a la paret, no és fàcil extreure'l.

d)Es pot arreglar tapant cargols o cinta de doble cara 3 M.

Part núm.

Descripció

WSL 21

Mida de la base: 75 mm × 75 mmGG amp;88 mm × 88 mm

La finalitat i el mètode de la protecció mecànica


Objectiu: controlar els riscos relacionats amb el treball mitjançant un pla sistemàtic per proporcionar i mantenir adequades salvaguardes, cobertures, enclavaments i salvaguardes similars a totes les màquines.

Dispositiu de protecció: un dispositiu de protecció utilitzat per protegir-se contra diversos riscos, inclosa l'exposició a peces de màquines giratòries o vibradores, peces de màquines escalfades, elèctriques en directe, infrarojos, etc.

Interlock: un dispositiu utilitzat per evitar el funcionament d'una màquina que no té la protecció adequada.

L'explicació professional anterior no és molt tediosa, per dir-ho simplement, la protecció mecànica és eliminar el perill potencial de moviment, el mètode és protegir i enclavar-se.

Requisits per a la protecció mecànica

Els equips mecànics han de ser de quatre en quatre:

On hi ha una roda, hi ha una caputxa

Cada eix té la màniga

Cada taula té el seu sitja

On hi ha un forat, hi ha una coberta

Bloqueja la fitxa LOTO


Aplicable a totes les màquines de la planta de Mondelez, a tot el personal de Mondelez, com ara empleats in situ, proveïdors, etc. Tot el manteniment, neteja de producció, manteniment i retirada de la coberta fixa ha d’estar estrictament subjecte als procediments de bloqueig. El retallament de bloqueig es realitza per evitar lesions al personal per electrificació mecànica accidental, posada en marxa o alliberament accidental d’energia emmagatzemada.

Especialment dissenyat segons les vostres necessitats especials, el nostre bloqueig de botó de commutador de paret fet per un dels fabricants i proveïdors professionals de productes de tancament a la Xina - LOCKEY. Us donem la benvinguda al bloqueig personalitzat del botó del commutador de paret fet a Xina a un preu barat amb la nostra fàbrica, i també oferim la mostra gratuïta.
Hot Tags: Fabricants de bloqueig de botó de commutador de paret Xina, proveïdors, fàbrica, a l'engròs, personalitzats, barats, preu, fets a la Xina, mostra gratuïta

Enviar la consulta