Etiqueta de bloqueig de seguretat de parada d’emergència

Etiqueta de bloqueig de seguretat de parada d’emergència
Detalls del producte

Nº de part: SBL01 / SBL02  

E bloqueig de parada de fusió
Bloqueig d'emergència

Es poden disposar de bloqueigs polsadors, rotatius i interruptors de paret per evitar l'accés no autoritzat als punts d'activació.

  1. Fabricat en resina de vidre transparent

  2. Poseu premut o cargoleu el botó d’aturada d’emergència.

  3. Fàcilment utilitzat i evitar que els treballadors puguin operar descuidadament.

  4. Per al diàmetre del forat de 22mm-38mm.

ESPECIFICACIÓ:

Part núm.

DESCRIPCIÓ

SBL01

Diàmetre interruptor de 22 mm

SBL02

Diàmetre interruptor de 30 mm

4 拷贝

Cadenat segur

Pany personal (bloqueig de vida)

El bloqueig de vida i la targeta de vida s'emeten al personal autoritzat que hagi de realitzar el bloqueig / retirada. Un pany correspon a una clau que el personal autoritzat guarda i utilitza. Els panys de vida i les etiquetes de vida requereixen informació personal dels empleats.

Problema: l'empresa té quatre tipus de grups de treball: treballadors de manteniment, treballadors de seguretat, treballadors postals i subcontractistes

Solució: els panys es poden proveir de 8 cadenats de colors diferents per distingir-los, obligatori per als empleats de la fàbrica.

Si l'empresa no té una gestió estandarditzada, l'ús de cadenats tradicionals no és propici per a la identificació de gestors i no és propici per a una gestió posterior. Un és que el color no està unificat, dos és el logotip no clar, tres és una mala gestió. Per exemple, qui és el responsable que pertany a quin departament?

L’ús d’un cadenat de seguretat de la mateixa especificació facilita una millor gestió i diferenciació.

Segons un empleat d'una empresa, han de mostrar la seva informació personal al cadenat durant el procés d'operació real, i utilitzen adhesiu transparent autoimpressió a l'escena

Solució: el pany pot proporcionar un sistema d’impressió d’etiquetes. L’usuari només ha de formular informació d’etiquetes segons les necessitats reals. L’etiqueta és impermeable i a prova d’oli i només es pot imprimir en blanc i negre per facilitar la substitució i l’actualització.


Hot Tags: Etiqueta de bloqueig de seguretat de parada d’emergència
Investigació